пароль
пам’ятати
[uk] ru

Задрал он со своей фабрикой! (с)


Задрал он со своей фабрикой! (с)
   Як вам вдалося перше квітня цього року? Над ким ви пожартували? Хто над вами?  А саме цікаве, які вдалі жарти ви побачили. Ну, як наприклад, пару років тому, якийсь чудак цілий рік до згаслого вулкану старі скати зносив, а на день Дурака запалив. Кажуть, що жителі ближніх сіл ще з місяць за ним по пагорбах гонили.
   Цього року мені сподобався сайт  zenrus.ru. Я,  так собі, по привичці, хлоп на нього зранку, а там... Нафта 110 за барель доларів, а долар 30 рублів за один. Я чуть не посивіла. Ну, думаю, Пєтя сука. Поки я спала, москалів під Жовкву пустив! Вот! Але читаю далі, а там ще прикольніший жарт.
http://censor.net.ua/news/331014/
Я й зрозуміла, що то два жарти. То так, приблизно, як Путін з Ксюшею Собчак воює. Вона ж вся така опозиціонерка тепер. Прямо Дом-3, чи скількись там, наживо крутить. І обшуки в неі проводять, і чуть на 15 суток не садять, і ліві гроші знаходять, і ... А що ще? Хотіла написати, що прям капець! А нема капеця! Нє получілся. Нічого для неі не міняється. У всякому разі не в гіршу сторону.
http://youtu.be/kkGtwpj7l7w
А почєго? А тому що в Расєюшкє, нашєм старшєм братє, всі ролі розписані. Яка, нафіг, опозиція? Ви з дуба грохнулись? Так ще й сина юриста можна в суперники президенту занести. То все театр. Там без волі Вови нічєго нє дєлаєтся. А Ксюша в нього на ручках бавилася, допоки він за Собчаком портфельчик носив і портові перевозки курірував. Вона до нього "дядя Вова" на "ти" говорить. Ви собі уявляєте, що їй треба вчудити, щоб справді перед ним провинитись. Я не уявляю. Ну, хіба що їй в голові цілком бракує. А там же ж голова дай Боже! Кінську, кажуть, може замінити. Во!
   До чого то я? Та до Петра нашого, Лєксєіча. Рубітєля вікна в Європу, так скаать! Він же ж у нас теж людина Вові не стороння. На ручках не бавився, але на "ти".

Більшість з нас тут, раждьонниє в СССР. От ви собі уявляєте звертання на ти до бувшого колеги, котрий вибився в "люди". Починаючи від начальника цеха, участка, зміни і тд. Нє, ну як вам хотілося вилетіти з роботи, можна було прийти до директора і прокачати права. Один раз! Ну, два на крайняк. Якщо ви п'яні і один на один з ним. Ну, а щоб продавець до лейтенанта з ОБХСС на ти звертався? Чи якийсь барига до полковника КГБ. Я смішнішого анекдоту не знаю. Зате памятаю, як з телеекрану Путін Ющенка "мазуриком" назвав. Але не навпаки! Вот! А Ющенко не був баригою. І тут раптом Пєтя з Вовою ходять в Мінську-2 з ока в око домовлятись. Лишають "миротворців" самих і йдуть домовлятись в окрему кімнату. Ви такий цирк уявляєте? Бо я - нє. Тобто люди, які вроді би не здатні між собою домовитись, плюють в очі всім погоджувальникам і ховаються, щоб порішати. А на хрена там тоді були ті всі Меркелі, Оланди, Лукашенки і ще купа незрозумілих осіб, типу Кучми? Мені пару раз довелося бути присутньою при таких нарадах, але не державних і рівня набагато нищого. Знаєте, як така ситуація там би називалась? Тупий разводняк. І ті мирителі самі б перестріляли тих хто мириться. Чому? Та тому, що іх іменами пробують прикрити якийсь гнилий базар. Не вірите, що гнилий? А де Дебальцево? Де Савченко? Де обмін всіх на всіх полонених? Де перемир'я в кінці то кінців? Кожного дня вбиті і поранені. Кожного дня обстріли з "відведеної" зброї. Альо, гараж? Пєтья, ти про що домовлявся? Про те, що нам розказував, чи про розпуск добровольчих батальйонів. А може про зняття Коломойського? Або про підвішення на гачок в Генштабі  Яроша.  Або про легалізацію анексії Криму? І то не мене одну цікавить. Я вже мовчу за економіку.
   І тут раптом обшук в Липецьку. Мама дарагая! А наш то президент диви який патріот! Вот як на нього наїхали!! Ага! 180 млн неправильно повернутого ПДВ. А займається не податкова, а ФСБ. З чого б то?
http://youtu.be/Dz_gZbjS5AU
Та з того, що це цирк. Ніхто нічого не шукає. Пєцу пробують відбілити в очах украінців. Нє, ну ще лишається якийсь нуль цілих і... нуль десятих, що він щось не виконав з того що обіцяв і йому його місце показують. Але то навряд. Якщо там справді продажем, а отже і аудитом, займаються Ротшільди, то Путін не ідіот. Він легенду пРезиденту створює. А так як любить приколотись - то на перше квітня - День Дурака.
© Сторонній [02.04.2015] | Переглядів: 2087

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.6/64

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати