для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дудочка для ватанів


Дудочка для ватанів
Пам'ятаєте Нільса Сельми Лагерльоф? Того Нільса, який звуками дудочці зібрав навколо себе щурів міста, яке ті щури затероризували, і завів їх у море. На ПМЖ biggrin  
Вірний заклик здатний навіть щурам придати потрібний напрямок руху. Потрібний не щурам, а тім, хто не є щурами.
 
Саме зараз, коли Україна переживає надзвичайні матеріальні складнощі, негайно треба розробити і втілювати дієву програму повернення вати на Родіну, або добровільної відмови вати від українського громадянства/права голосу. Бо потім її ніякою силою не змусиш це зробити.
 
Спитайте вату, чи не погодиться вона позбутися ненависного українського громадянства, якщо за це їй сплатять чималу суму, та ще й продуктовий набір з гречкою, ковбасою "Московская" та водкою "Путінка" (аби нагадувала про слово "путь"). Скажімо, 100 доларів за відмову від громадянства з гарантіями збереження всіх прав, окрім права голосу та права виїзду у гейропи та інші сотонінські амєрєкі, втім, з обов'язком всіляко сприяти переселенню до Родіни. Ні, не "переселенню", а РЕПАТРІАЦИІ! Бо вата дарма що ненавидить оті гейропи, натомість вона шалено полюбляє всілякі оті гейропські слівця, лейбли і т.і.
 
Европа (як і Захід в цілому) має розуміти, що сприяння поверненню соотєчєствєнніков на Родіну - це її кревний інтерес, це фундамент її безпеки зараз і в майбутньому. Тож, нехай допоможе цій святій справі грішми та дипломатичним тиском на Орду.
Дипломатичний тиск потрібен тому, що Орда, насправді, всіма силами гальмує переселення вати з неокупованих нею територій. Бо вата - це її головна зброя: починаючі з молодих потенційних воіновновороссіі, і закінчуючі сумашедшимі (вибачте за товтологію) бабкамі с іконамі.
 
МЗС треба ініціювати голосну дипломатичну боротьбу на всіх без виключення міжнародних площадках/форумах за право соотєчєствєнніков повертатися на Родіну без діскрімінації - зі свободою вибору місця проживання. "Ініціювати", бо треба зробити це справою всього вільного світу, а не тільки України. Прохати американців та европейців піднимати це питання при кожній нагоді - як за колишню радянську владу у СРСР дбали про свободу виїзду радянських громадян. Того часу були формальні причини вимагати цього для євреїв, а зараз є підстави всім світовим товариством невпинно дбати про право повернення до Родіни на ПМЖ московських "соотєчєствєнніков", яких так полюбляє захищати Москва саме за власними кордонами. Дбати, аби не заганяли соотєчєствєнніков до Сибіру. Для цього залучити до процесу переїзду вати на Родіну наглядачів з ОБСЕ, ООН та правозахисних організацій - вони мають вести постійний моніторинг цього процесу та допомагати ваті влаштовуватися на нових місцях проживання на Родінє.
 
Нарешті, славнозвісна жага ватанів до неймовірного мракобєсія теж заслуговує на повагу товариства. Як цинічний бандера (Порошенко хай не прімазуєца), я не могу не скористатися високой духовностью вати. На попит треба відповідати пропозиціями. Хай наша релігійна сотня відпрацює це поле і створить ватодуховний продукт: щось про бєсовскія чипи, коди и т.і. сотонінскую інформатику, яка приходить в Україну з гейропи і позбавляє істінновєрующіх божиєй благодаті. І тільки на Родінє ватани відчуватимуть себе у високой духовності среді родних скрєп.
 
Втілення цієї програми позбавлення 5-7 мільонів вати коштувало б світові максимум 1 млрд.доларів, проте позбавило б запального матеріалу ординських антифашистських визвольних війн у Европі, зняло б політичну напругу, зробило б Україну внутрішньо міцною і бездоганною часткою вільного світу, його справжнім і надійним східним форпостом. Україна, нарешті, зітхнула б повною груддю і почала б розбудову омріяних віками державних і суспільних інститутів
mova
, які тільки і можуть бути фундаментом добробуту.
 
Навіть якщо зовсім позбавитися вати не вдасься, вмовити її добровільно - за гроші - відмовитися від права голосу (громадянства) - це цілком можливо за будь-яких обставин.
 
Слава Україні!  
ukr
© Кіт [31.03.2015] | Переглядів: 2640

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook