для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Зупинити Монсанто - 2


Зупинити Монсанто - 2
Частина друга про Монсанто і Раундап.
 
Роки чотири тому в мене діагностували пухлину у мозку. А ще через півроку-рік - рак простати.
Обидва лікаря одностайно  наполягали – різати. У дупі - скальпелем, у голові - лазером. Але – різати і усе тут!
Можете собі тільки уявити мій стан після таких діагнозів і рекомендацій. Попри все, це ж головні життєві кінці: а ну як схибить скальпель у дупі чи лазер у глові!
Мучивсь я, мучивсь, коли вичитав про сокову дієту і метод лікування раку по Герсону. Був такий німецький єврей (який крім користі людям не приніс нічого), на відміну від жида Коломоцького (який тільки й зробив, що вкрав у людей що й де зміг), який втік від наці у 30-ті роки до США і розпочав там успішно лікувати рак.  Йшли роки, й офіціоз збентежився, як це так, якийсь там Герсон успішно лікує рак своїми соками і клізмами, а наша багатомільярдна фармацевтична промисловість тоді нащо? Або точніше сказати, де ж тоді нашій фармацевтичній промисловості, що постійно бореться із раком (ключове слово –ПОСТІЙНО, щоб бува часом не перебороти!) має робити свій ґешефт? Отже отруїли бідолаху Герсона із другої спроби, як свого часу того гребаного міністра МВС України (як його, суку, звали?), що само застрелився двома пострілами у голову. Ну то таке.
Але ж герсоновим послідовникам, а особливо його талановитій донці, яка ще у свої 95 років нещодавно могла б дати фори багатьом молодшим, ЗАБОРОНИЛИ будь-яку практику методу Герсона у США. Заборонили й заборонили. Хер із ними – мільйонами хворих на рак. Зате фармакологічна промисловість працюватиме на усі 100! У США, кажуть, не стільки від раку вмирають, скільки на ньому заробляють! (Десь так, не гарантую точність вислову).
Проте талановитим нащадкам Мойсея офіційні перепони – до дупи. Не хочете лікувати рак у США – будь ласка! Ми відкриємо свій інститут у Мексиці, де будемо успішно лікувати хворих, а ви опромінюйтесь радіацією і ковтайте хімію поки усе волосся не повилазить. І таки відкрили Інститут Герсона в Мексиці. І таки успішно лікують. Проте дорого: 14 тисяч американських убитих єнотів за мінімальний курс, і це не покривається медичною страховкою.
Прочитав я усе це і поміркував собі, а чим я засмальцьований хохол гірше ніж той же ж, скажімо, Беня Коломовіч? Взяв і зробив такий собі інститут Герсона на дому. Закупив купу овочів і фруктів, 4 найякісніші (як то пишуть) сіковичавички  (ми їх удома звемо «сокомаки»), бо на кожний тип рослин має бути своя сокомака: одна для цитрусових і гранатів - прес, одна для яблук, моркви і буряку – швидкісна Бревіль, одна для трави й листя – Ангел  зветься, жує й давить на малих обертах. І ще одна Гурон чи Омега (це те ж саме – на одній фабриці у Шанхаї ліплять) – для решти, включаючи томати і ягоди. Отже закупив усе це і сів на сувору дієту.
Да! Ледь не забув! А перед цим ми усі дома передивилися кілька разів дуже мотивуючий фільм «Жирний, хворий і майже мертвий» (Fat, Sick and Nearly Dead). Хто ще не подивився, киньте усе, як немає грошей, продайте щось непотрібне (якщо накупили до того купу усякого сміття) АЛЕ ПОДИВІТЬСЯ!! Там, у тому фільмі, - уся ваша  і моя мотивація.
Ідея дієти: сік овочів і фруктів містить усе, що потрібно організму для життя. Сік переварюється швидше і засвоюється легше. При цьому він чистить весь організм (краще почитайте/ подивіться оригінали: «Жирний, хворий і майже мертвий» (Fat, Sick and Nearly Dead) та зайдіть на сайт Gerson.org).
Метод Герсона має таку відмінність від просто сокової дієти, що у ньому прийом соків суворо погодинно регламентовано, і через певний час - «прошу пана до клізми»! Погано, що «певний час» – це через кожну годину, тобто 12 клізм на день. Добре, що клізми - із кавою! Кайф!  Ні, ви не зрозуміли: кава - у клізмі! А так кави у звичайному вигляді – боронь Боже!
Ну, коротше кажучи, провів я 60 днів на простій соковій дієті. Схуд на 25 кіло. Привів тиск і холестерин до норми (як у молодого спортсмена), а потім через рік майже стільки ж провів із клізмами Герсона і його дієтою.
Результат. Аналіз показав нормальну простату. Нема раку. Дохтур, в якого вже рука із скальпелем чесалася, просто не повірив своїм очам.
Просвітка головного мозку у трубі (емерай зветься) також показала, що живи, хлопче, й не тужи! Отже я щасливий тепер.
Але. Оте завжди «але»…
А що ж їсти?
Наші мудрі попередники у житті казали, що їжа може бути отрутою, і може бути ліками.
Ніколи ще цей вираз не мав такої актуальності як зараз.
Виявляється, що сьогодні 90-95% продуктів у супермаркеті – це отрута. Усе, що запаковано у красиві коробочки і пакетики – отрута. Усе, що запаковано у бляшанки і баночки – отрута. Ковбаси (як же ж я їх любив!) – отрута. Усе, що ПЕРЕРОБЛЕНЕ перед продажем – отрута!
Простий приклад. Майже усі перероблені і запаковані продукти містять у собі сироп кукурудзи як підсолоджуючий засіб замість цукру (бо дешевше!). Якщо це не органічна кукурудза, то 100% вірогідність, що це -  продукт Монсанто, від душі приправлений ракоутворюючим Раундапом. Їжте на здоров’я поки не помрете!
Хочете жити здоровим життям – їжте тільки натуральні продукти, які ВИ САМІ готуєте із ОРГАНІЧНИХ продуктів, м’яса і молока.  
В ідеалі – весь набір продуктів до вашого столу має бути органічним. Як неможливо досягнути ідеалу, то тре зрізати шкурку із огірків, яблук, тощо. Не купляйте ДЕШЕВУ РИБУ скажімо із В’єтнаму. Знаєте чому? Там американці розпиляли Ейджент Оранж сумнозвісної Монсанти, щоб позбавити ліси листя і північно-в’єтнамських солдат прикриття. Але це ж тропічні ліси! Там же ж півроку йдуть тропічні ж дощі! І вони вимивають оці усі Ейджент Оранжі куди? У дельту Меконгу – головної річки В’єтнаму, де уся ця риба і виловлюється і постачається, до речі, у США. Отже, коло замкнулося…
Індуси вже тільки всміхаються, коли їм кажуть про ГМО насіння. Дякують, але не беруть. Африка, більший час голодна, ніж сита, відмовляється від ГМО насіння. Австралія, Чилі, Бразилія. Всі забороняють ГМО насіння Монсанто. А от тупий український чиновник Павленко вирішив пертися поперед усього світу і дав зелене світло тій Монсанті. Скажіть на якій сковорідці тре піджарювати дупу того одоробла, щоб воно зрозуміло, що головним завданням Міністра агропромполітики України має бути ЗБЕРЕЖЕННЯ для майбутніх поколінь безцінного дару природи – українських чорноземів! Ці ж чорноземи можуть прокормити  майбутні покоління українців і півсвіту із великим зиском для України.  
Агов, Порошенко! Ти чуєш мене? Що то за запроданець Павленко ходить у тебе у міністрах? Хоча, дивлячись на інших міністрів, банкірів і генералів… Хочеться запитати: український народе! Агов! Ти сповна розуму, що обираєш отакий непотріб? Як ти збираєшся жити і вигравати війни? Чи можеш ти довіряти цим тупим пройдисвітам при владі? Чи ти врешті решт згадаєш вислів, що ти є те, що ти їси?
© Ukrop [31.03.2015] | Переглядів: 1416

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.4/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook