для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Правосуддя vs лівосудіє


Правосуддя vs лівосудіє
Прочитав у Геращенка таке:
«Итак, сегодня подозреваемые в совершении хищений и коррупции экс-глава ГосЧС Бочковский и его зам Стоецкий были арестованы судом на два месяца с правом внести залог в размере 1 млн 182 тыс. грн.»
Знаєте що означає цей коротенький текст? Що закону, як такого, у нас немає. І ось ця ціна – то є не що інше, як товарна бірочка вартості «закону». Тут ще ось що цікаво: від чого відштовхується суд, коли начисляє суму викупу? Як проводилася калькуляція, що вийшли на таку точну цифірь? Напевне, там мусить бути якась точна формула, наприклад – діаметр талії, помножений на розмір фуражки, мінус середній бал шкільного атестату, плюс твердість голови в роквелах заносимо в чисельник, а середньомісячну зарплату помножену на апетит – в знаменник. Якось так, напевне…
І, до речі, чи цікавиться надалі цей кастовий суд джерелами походження застави, коли добрі самаряни приносять йому бабло в акуратних салафанових мішечках з лейблом «сільпо» і висипають оте бабло на стіл? чи як його вже там приносять...
Цей же Геращенко надалі пише:
«Не сомневаюсь, что друзья и родственники тов. Бочковского и Стоецкого изыщут требуемую сумму равную прожиточному минимуму простого украинца за 1000 месяцев или 83 года».
Так ніхто ж не сумнівається!.. Це ж тільки відносно злиденної зарплати Бочковського сума 1 182 000 гривень – то є дійсно величина. Якби збирав чисто з получки – втомився би… А якщо перерахувати на пучок вічнозелених баксів, та по базарній ціні… взагалі понти виходять, менше п’ятидесяти штук.
Але - от родичі принесли отой лімон гривнями. Що вельми характерно: Геращенко не сумнівається, що бабло таки принесуть. А це значить, - ні, не наявність самого бабла, тут ніхто і не сумнівається, що у чиновника такого рангу буде голімий лімон гривнями, а це значить, що ніхто не буде цікавитися походженням тієї тумбочки, звідки ота сума появиться на світ божий.
Тому можна красти – і треба красти! – з неймовірною швидкістю, щоби встигнути наколядувати на заставу. Тоді ти можеш спати спокійно. Особливо, маючи про запас в широкіх штанінах другий паспорт.
І це вже стільки разів було доказано на практиці…
П.С. Кумедно, що Бочковського демонстративно затримали на засіданні уряду, керівнику якого закидають 7,5 мільярда гривень, що зникають в невідомому напрямку раз на квартал. Цікаво, яка в такому випадку може бути застава?..
© sampo [29.03.2015] | Переглядів: 3406

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook