для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Неубієнний пацифізм нашої влади...


Неубієнний пацифізм нашої влади...
А все ж таки наш президент – християнин. Причому – ортодоксальний. І тому чтить всі заповіді завзято і неухильно, не піддаючи сумніву ні букву, ні дух; чисто, як старанний школяр - правила граматики.
Їй-богу, мені аж полегшало. Відтепер оця вічна дилема щодо наших правителів – «труси-хрестик», відійшла в архів за визначенням. Істинно кажу вам, браття і сестри мої – християнин він!..
З чого такий висновок? – а з неухильного дотримання канону - «підстав праву, якщо дали зліва» і навпаки.
Зараз поясню.
Є у нас такий чемодан без ручки – РНБО називається. Дбає цілодобово за національну безпеку. Я вже не знаю, безпекою якої саме нації вони переймаються, але то таке. Взагалі-то це тільки звучить так кошерно - РНБО, а в дійсності контора - так собі, абсолютно другорядна. Керувати тією Радою можна призначити будь-кого, хоч би й гінеколога, результат діяльності буде незмінним, як лінія пульсу у трупа (що одного разу й було доказано емпіричним шляхом).
І є там речник. Ну, ви його знаєте – в очах вогонь, сам в бойових шрамах, камуфляж - напрасований, на нігтях – строгий бойовий манікюр. Так ось цей самий речник нещодавно розтулив уста свої і сказав таке:
"Боевики усиливают свои группировки. За последние двое суток из России вошли две колонны танков, топливозаправщиков и автомобилей".
Там де про «двоє суток» - це він говорить за 24 і 25 березня. А ще добавив в тому сенсі, що –
«…за минувшие сутки по Опытному был открыт огонь из танков».
Тут центрове слово, навколо якого дзиґою крутиться фабула мого імхо – «танки». А танки, якщо ворожі, це я вам скажу – херово, бо вони залізні і стріляють.
І як їх перемогти? Є тільки два варіанта: або ж такими самими танками, або неухильно виконуючи заповіді божі, віддаючи наших бійців на фронті під захист Його милості.
І що вибрав наш президент, запитаєте ви? Правильно, молитву і віру в Господа нашого. А тому наш твердий і непохитний у московитсько-православній вірі президент виступив з чисто конкретною християнською пропозицією:
"Ми готові сьогодні, я запропонував і наші представники у спільному моніторинговому центрі, відвести танки, щоб уникнути обстрілу з танків",
промовив досить кострубато наш президент, але сенс його посилу зрозумілий.
Тож - Алілуйя, брати і сестри! Якщо у вас на фронті є рідня – ви може спати спокійно. Відтепер вони під надійним захистом твердої віри, що добро, а не броня, спасе наш калічний світ, яко і бійців на фронті.
Амінь.
© sampo [28.03.2015] | Переглядів: 5491

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/64

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook