пароль
пам’ятати
[uk] ru

Олігарховійни


Олігарховійни
Тобто зараз нас будуть переконувати, що звільнення Бєні - це боротьба з олігархатом. Звісно, треба було починати з найлояльнішого, щоб Ахметов і Фірташ боялися. Бий своїх, як кажуть. Поки Порох обнімається із Суркісом.
Схоже на те, що революція перейшла в контр-фазу, яку ми спостерігали при Ющенку. Там теж Порох накручував усе оточення проти Тимошенко. Подібні жорстокі ігри завжди закінчуються перемогою СДПУ(о) в різних її варіаціях. Якщо це не зупинити зараз, то за півдекади всьому проекту під назвою Україна кінець. Ідеться навіть не про загарбання й війну. Подумайте про свій психологічний стан, якщо реінкарнація Януковича прийде втретє.
Лещенко й Найєм давно мали зуб на Бєню й строчили злісні статті. Використали момент. Це може бути особисте, може, і ні. Вони два довбойоба й грають у наші ворота. Їхні переконання вже неважливі. Приблизно після того, як Монтян підтримала Цушка, її кар'єра публічної особи змінилася на публічну даму. У вас є сумніви щодо Лещенка й Найєма? Тоді вони таки гарно вас обкрутили навколо пальця.
Висновок такий. Ми втратили союзника серед впливових людей у тій системі, у якій ми функціонуємо. І це сталося не через обговорення й скандали, інакше б Аваков чи Гонтарєва вже б давно в тюрмі сиділи.
© terecht1 [25.03.2015] | Переглядів: 1214

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.0/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook