пароль
пам’ятати
[uk] ru

Про те що я не розумію.


Про те що я не розумію.
Не розумію тих хто каже, що війна це наслідок Майдану.
Та не причому тут Майдан.
Ви не зрозуміли? Основна задача Росії сформульована ще при царях, більшовиках - НЕПОВИННО  ІСНУВАТИ  ЖОДНОЇ  НЕЗАЛЕЖНОЇ  УКРАЇНИ.
Ось свіжий приклад:

 
Тож Хуйло лише ретранслює ці давно окреслені в Росії цілі.
Тому жодний Майдан тут ні причому. Навіть якби Янукович призначив дострокові вибори і програв би на них, то все одно була би агресія Росії, можливо не така нахабна, можливо більш брутальна але вона би була неминуче.
 
Не розумію тих хто постійно плаче провсьопропало.
Якби Хуйло попер на Україну в кінці лютого 2014 так як він попер наприкінці лютого 2015 під Дебальцево, де порядка 8-10 тисяч росвійська з бойовиками атакувало менш чим 3 тисячі нашого війська, та все це з танками, градами, артилерією і в результаті наші відступили в кількості 2 500, поклавши в землю від 2 до 4 тисяч ватників............
Нагадаю Іловайську трагедію росіяни влаштували лише за допомогою в тричі меншої сили і втрати були приблизно один до одного.
А ще за півроку до цього в України взагалі було лише 6000 боєздатного війська і майже нуль боєздатної техніки.
 
Тож може не варто так влоб сприймати дії політиків. Причому ті котрі спрямовані не на прямий результат (як наприклад всі оті перемир'я та закони про особливості самоврядування окремих районів). Тим більше що наслідком всіх цих речей стале розуміння з боку ЕС та США того факту що Хуйло недоговороспроможний (так це було очевидно нам, тут, але рішення про гроші, допомогу і озброєння приймають вони і там) а вони якщо хтось забув ще на початку вересня були лише дуже стурбовані, а надані від МВФ гроші були на 80% витрачені на погашення боргу перед тим самим МВФ.
Тож не варто оцінювати кожне незрозуміле рішення з криками про зраду і всепропальство.
 
Не розумію коли захищають Януковича
Ось наприклад мені написали:
23.03.2015 18:20:26
это гнусно - насмехаться над мертвыми, пусть и рыгами. ничего святого у людей - одни червяки

Це не насмішки шановні. Це лише здивування того що гівно виявляється тоне.
Чи чув хтось з боку покійного щось про покаяння щодо розстріляних на Майдані? щодо закатованих українців титушками найнятими Яноковичами і їх "падєльніками"?
Чи чули ви співчуття від ригів? Там лише один якось вибачавсь. (Мірошніченко) А решта не лише не каялись, а і раділи.
 
Не розумію всього цього шуму навколо Коломойського.
В Коломойського, що відібрали бізнес?
НІ.
В Коломойського відібрали його пакети акцій в нафтових компаній?
НІ.
Коломойського звільнили з посад і посадили?
НІ
А що сталось? Просто відмінили законодавчі шпарини і держава просто почала керувати своєю власністю. Має 51% акцій то і керує на них.
Що єдино потрібно, так це те щоб керування державним майном було для державної користі, а не як до цього. Отже мають бути прозорі КОНКУРСНІ призначення на посади державних компаній.
 
Чому почали з Коломойського? Хто зна. Можливо тому, що він типу СВІЙ олігарх і почавши зі свого не буде думок про те що на місце ставлять лише чужих. Можливо тому, що ці потревожені його активи лежать в нафтовій царині, а це наразі ледь не основна проблема (газ та нафта). Можливо ще чомусь, а можливо і поєднання причин.
 
Що ще викликає огиду так це певне журналістське цькування Коломойського.
Він обматюкав журналістів?
Ну так і Москаль он теж не раз матюкав журналістів (і в Чернівцях і в Луганську) то чому Москаль душка і нічого, а Коломойській бяка? Тим більше що йому за це оголошено Догану.
Але журналісти продовжують це гівновокидання наче не має інших тем. Наче Хуйло здох, війська забрав, Крим повернув. Ан ні лише одна тема Коломойській обматюкав журналіста. Тху блін проблема.
 
Тож може годі займатись поливанням бруду, а намагатись більше зрозуміти суть речей та допомагати Україні.
І взагалі більше оптимізму шановні:
http://finenews.info/fajna-narodna-mudrist/informatsijna-analitika/item/7474-a-davajte-posmotrim-chto-bylo-u-nas-v-novostyakh-khoroshego-za-proshedshuyu-nedelyu
© Слово [24.03.2015] | Переглядів: 1138

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.4/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль ::  Реєстрація
пароль
пам’ятати