для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Навіщо Е-мейл депутатам, якщо вони її не читають?


Навіщо Е-мейл депутатам, якщо вони її не читають?

Цього листа я відправив 13.12.14 більш ніж 30 більш-менш "свіжим" депутатам Верховної Ради України (серед них - Найєм, Пинзеник, Матіос, Мамчур, Князевич, Ар'єв, Матківський, Різаненко, Петренко, Чорновол, Тимчук, Тетерук, Сюмар, Парубій, Левус, Княжицький, Дейдей, Висоцький, Лапін, Гаврилюк, Кишкар, Кірш, Соболєв, Пастух, Семенченко, Парасюк, Ярош, Філатов, Іллєнко, Береза) на їх службові Е-мейл адреси, взяті на офіційному сайті Ради. Прапорці підтвердження отримання/прочитання не допомогли на 99% : підтвердження прийшло  ТІЛЬКИ від Матіос! Відповіді ж не отримано жодної! Перед тим, як спробувати інакше достукатися до влади, хотілося б звернутися до загалу із сабжем листа - "Прокоментуйте, будь ласка, дві пропозиції та одне зауваження" - для отримання підтримки або зауважень та пропозицій, за які буду щиро вдячний.
 
Шановна/ий пані/е *** !
 
У найближчі рік-два Україна ще має шанс зробити ривок та вийти з числа аутсайдерів Європи завдяки, наприклад, приняттю новою Радою пари законів, що зафіксують досягнення Майдану та зроблять зміни незворотніми. Мені не зустрілося жодних суттєвих заперечень при обговоренні нижченаведених ідей, коли з ними ознайомилися на різних сайтах тисячі людей, що, однак не означає схвального ставлення до них Ради. Я маю надію, що Ви, як представник народу, не обмежений обіцянками олігархам,зможете перетворити ці або еквівалентні їм ідеї на законопроекти та ініціюєте відповідну дискусію у Раді.
 
Отже,
 
1. Закон про відкриті реєстри власності ( ПЕРЕОБЛІК - для початку нового життя ) з нелінійною платою за внесення до цих реєстрів дозволить вирівняти злоякісне розшарування суспільства, обмежити вплив надбагатих на політику та отримати кошти для армії, медицини, освіти і науки за рахунок тих, хто все це й запаскудив.
 
2. Запровадження мережевої виборчої системи з реєстрацією виборців за ІПН ( наприклад, через банківські системи Веб-банкінгу) дасть такий необхідний жорсткий та швидкий зворотній зв*язок до взаємодії влада-народ. І це при тому, що вартість такої системи за оцінками фахівців з Інтернет-банкінгу у сотні разів менше, ніж вартість одних-єдиних українських виборів і я можу надати адреси як мінімум двох таких фірм. Зробити найпростіший варіант такої системи можна за кілька місяців і не реалізована вона тільки тому, що ми не змогли зібрати потрібну кількість грошів перед нашвидкоруч проведеними президентськими виборами.
 
3. Ми - це кількасот активістів, яких мені удалося знайти та об*єднати з початку 2012 року для підготування до невідворотніх реформ для побудови Чесної України на незалежному Інтернет ресурсі ukraine.exrus.eu - з форумами, своєю поштовою та рейтинговою системами та іншими можливостями самоорганізації без будь-якого контролю партій та уряду. Я запрошую Вас для співпраці з ним - аж до використання у якості зародку нової партії, якщо нинішня система буде активно протидіяти реформам.
 
4. Чому Вам варто мені повірити. Рівно за чотири роки до останніх президентських виборів я прозоро натякав Януковичу :
 
Почуй мене - іди геть! на те, що його чекає у 2013-2914, потім спробував розтлумачити у 2011му - Письмо Президенту  та в Осмысленный! Не беспощадный?...
 
--
 
З повагою,
 
Анатолій Лазаренко,
 
гол. ред.http://ukraine.exrus.eu/,
 
доц., к.ф.-м.н.
 
Тел. *********
 
PS.
 
Зауваження до програми діїї уряду, де, здається, планують заразом з депутатськими, ліквідувати й "наукові" пенсії :
 

 
Т.зв. "наукові пенсії" (в 80 і 90% з/п за 20 і 30 років "наукового", тобто "оступіненого" стажу на відповідних посадах) були придумані, щоб хоч якось зберегти залишки радянської науки, раз вже на її розвиток грошей не передбачалося. При цьому вони (пенсії) ЗАРОБЛЯЛИСЯ (на відміну від депутатських) підвищеним (приблизно втричі, якщо не помиляюся) внеском до ПФ з (у переважній більшості) "білих" і відносно високих зарплат протягом усіх цих років! І ось Тігіпок з козляничем ПОЧАЛИ "реформувати" їх - залишили тільки 80% ("дурень ти був, раз вірив державі Україна і вирішив працювати на неї і далі за жалюгідну пародію на професорську зарплату в цивілізованій країні, повіривши, що це зарахується!") , та ще й додали пару років до пенсійного віку, щоб він вже дістався до середньої тривалості життя мужиків у цій країні. Нинішній уряд їх перевершує ? : ще й надбавки за ступені/звання прибере до зарплат, і пенсії звичайними зробить ... Платили втричі? - Отримаєте половину обіцяного! ВУЗам, науці остаточно хана, як на мене...
© LAzart [22.03.2015] | Переглядів: 1354

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/14

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook