для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Законопроект №2425


Законопроект №2425
Для мене є два аяти, які говорять про те, що держава перебуває в глибокому шизофренічному стані.
В дійсності їх просто неміряно, але оці два надто рельєфні і випирають вже просто брутально, а саме: Гепа на посту мера Харкова і Пупс, як «український» політик.
Гепа – кочегар всіх харківських сепаратистських шабашів. Автор антиукраїнських висловлювань, які увійшли вже в аннали українофобії і конкурують за своєю відвертістю з перлами самого Табачника. Різниця тільки в тім, що Табачник наразі перебуває на своїй малій за розмірами історичній родінє, а Гепа – в кріслі українського провінційного містечка Харків. Наш містечковий мер.
Про кримінальне минули Гепи знають всі, навіть такі високорозвинені примати, як харківські менти; я думаю, що навіть голуби, які гидили на голову любимого Гепою Лєніна, перетирали його біографію за відсутності в коматозному Харкові якихось більш свіжих новин. Проте Гепа у нас - живіше всіх живих. Живчик, сцуко.
А Нестор – другий за своєю брутальністю персонаж нашого політичного паноптикуму. На першому Майдані отримав підсрачника, на другому – в писок. Невелике покарання за всі його політичні ґешефти.
А зараз Нестор з групою несторіанців з єретичного “Опозиційного блоку” - Сергієм Дунаєвим, Юрієм Воропаєвим, Олексієм Білим і Сергієм Матвієнком, зареєстрували законопроект №2425 про недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб – учасників подій на території Донецької і Луганської областей. Так от у мене просте у своїй логічності, як перехрестя оптичного прицілу, питання: а нахера ми воюємо і з ким ми воюємо, якщо в тилу, у Верховні Раді, можна спокійнісінько реєструвати подібні законопроекти не переймаючись реакцією суспільства?
Часто-густо можна почути: от, хлопці прийдуть – порядок наведуть. Мається на увазі – хлопці з фронту. А ви й насправді вважаєте, що єдина ваша місія на даний момент – терпляче дочекатися хлопців з фронту? А ви так впевнені, що якщо хлопці прийдуть для наведення порядку, то ви будете задоволені його результатами?..
Порох неодноразово говорив, що «конфлікт», як вони цнотливо називають нашу національно-визвольну війну проти Росії, не має військового вирішення, а тільки політичне. І мене вкрай бісило таке поцовато-пацифічне формулювання. А тепер я погоджуюся: доки ми не змінимо політичну дегенеративну парадигму - доти ми будемо лякати путіна своїми котлами і доти будь-яке бидло буде в областях спокійно виносити на голосування: так є факт агресії Росії чи ні? А давайте подискутуємо неквапливо на цю багатогранну, як алмаз «Великий Могол», тему. У нас же купа часу і неміряно ресурсу – людського, економічного… І як це кошерно – заплатити за газ вшестеро… За отой самий газ, який приватизував Нестор Пупс (не плутати з «пупсом» зі «Свободи»).
Так ось щодо політичного вирішення проблеми: а чи не бажає яка-небудь декларативно-патріотична партія ініціювати націоналізацію газово-конденсатних родовищ, які приносять прибуток виключно обмеженому колу ще більш обмежених дегенератів з партії регіонів? Тієї самої партії, молитвами якої у нас і відбувається оця дивна війна з торговим присмаком?
Я не розумію, чому українці повинні платити всілякому українофобському бидлу гроші за газ, який добувається з надр нашої землі. Нема в казні грошей нашим пораненим? – візьміть у Шуфрича пару мільйонів доларів, бо це наші гроші. Просто для початку напишіть відповідний закон і зареєструйте його. От так само, як Шуфрич зі своїми несторіанцями зареєстрував закон про недопущення переслідування колаборантів, що воювали на боці російського агресора.
П.С. Якщо в Київ у Верховну Раду приїдуть «депутати» денеерівці, їх треба буде тупо вбивати. Як це і відбувається зараз, на війні.
© sampo [21.03.2015] | Переглядів: 5175

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.2/88

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook