пароль
пам’ятати
[uk] ru

Чи обов'язково журналіст - проститутка?


Чи обов'язково журналіст - проститутка?
   Кореспондентская группа на машине времени попадает во времена Ивана Грозного. Молодая журналистка пробует разговорить царя
   - Царь-батюшка! А можно у вас интервью взять?
    - А отчего ж нельзя? Бери конечно. Отвечает царь снимая портки. Только странно это дело у вас называется теперь...
 
   Всі, напевно, знають наших світочів журналістики, борців зі злочинним режимом, депутатів Верховної Ради Мустафу Наєма і Сергія Лещенка. По різному можна відноситись до іх діяльності. Але деяким речам варто віддати належне. Візьмемо для прикладу УП. Все-таки це чи не найперше українське видання такого формату. І, хіба, найдовше займає лідируючі позиції серед політсайтів Украіни. А ці хлопці власне виросли до свого теперішнього рівня в УП.
   Потім Громадське Телебачення. Думаю, що багато хто з вас оглядає його регулярно. Дуже вдалий проект. А вони стояли біля його витоків. Там є і недоліки, і помилки. Я, для прикладу, скучаю за Данилом Яневським. Дуже обізнана і ідейна людина. З його відходом Громадське багато втратило. Все-таки не потрібно було роздувати конфлікт, а розрулити якось ситуацію. Але то таке...
   Так от. Ще ці двоє хлопців відомі різноманітними розслідуваннями. Скажімо про Межигіря. Або про зв'язки Тимошенко з Лазаренком.  Хоч тут більша заслуга Лещенка. Він не пошкодував ні часу, ні грошей і особисто поїхав до США. І там, на основі документів, показав нам, що вона і поїхати боїться в Штати, бо іі там арештують і посадять, так як все вже вияснено і доказано в суді.
   А Мустафа, можна сказати, розпочав другий Майдан. Фактично з його заклику в соцмережах люди почали збиратись на спротив.
   Так що гідною оцінкою іх діяльності стало депутатство в ВР Украіни. Правда від блоку Петра Порошенка. Мені то не дуже подобалось, але от вчора Наєм рішився. Як видно - не зміг і сам терпіти. Пройшовся гострим пером по вершині нашої брехливої, наскрізь корумпованої, злодійкуватоі влади. Скидаю шапку, як то говориться. Прочитайте самі, якщо ще хто не читав. Молодець. Ну що, запецьки скажете? Вже людям з вершини списка БПП надоїло. Так Президента своі ще не товкли:
   Олигархи, все до единого, как класс представляют такую же опасность для общества, как и внешний враг на восточной границе. Именно они являются основой коррупции; именно им выгодно позорить батальоны, доплачивая военным формированиям за защиту своих активов. И самое главное, именно они менее всех заинтересованы в строительстве новой страны.

В этом контексте, очевидно, неправильно назначать "врагом народа" только одного олигарха.

Но если этот один олигарх становится частью государственного аппарата и, пользуясь всеми доступными ему инструментами чиновника, отстаивает свои личные интересы, он становится угрозой для всей страны, подрывая своим циничным и демонстративным пренебрежением законом основы государственности
© Сторонній [20.03.2015] | Переглядів: 1467
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.3/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати