для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Городськіє новостя


Городськіє новостя
      Оце є в нас отут на ДД свої собствинні кариспандєнти, шо читають та слухають багато новостєй, а тоді дають краткий обзор. Ну, шоб, значить, дедешникам зря час не тратить. Бистренько прочитав, і вже про все в курсях.  То оце і я вирішив краткий обзор по новостях пробігти. Правда всі новості старі як світ, та, як кажуть, старий анекдот розказаний по новому знову стає смішним.
     Ну те, що рашка шукає свого царя, це вже ні для кого не новость.  Тут у їхній амперії трохи лажа получилась. Царь поїхав у Францію по лєнінськіх місцях прогулятись, а його двойніки набухались і народу боялись показуватись. Даже в Сєвастополі на празніку Кримхуйнаш уже як рік, на сцену вилізти не змогли. Ну таке. Їх троє. А на троїх легко соображається. Тут їх скрита камера зафіксувала, то фотоморди дійсно гадкі.

     Такіє отвратітєльниє рожі народу ліцезрєть ніззя. Те, шо недоброжелатілі кажуть, шо в їх вуха не совпадають, то це покльоп. Вони на царя, як дві краплі води. А по настоящого царя Пєсков гайнув у Францію, срочно його з лєнінських мєст забрати. Та й у мавзолєї вже тапчан приготовлений. Чого по тіх хранціях шлятись. Народ то волнується. Ну це там, у ворга.
     А що ж в нас, у рідній ненці. А в нас все в шоколаді. Сама крута новость, це отримали перший транш від МВФ. Цілих десять мільярдів американських рублів. Тепер весь уряд ламає голови, як їх правильно роздірібанити розподілити.

Яцинюк зразу сказав, все чесно і прозоро, і шоб ніхто не крав. Всі погодились, тільки по чесному. Їсти то всі хочуть.
     Аваков сказав, що в першу чергу треба реформувати миліцію. І вже буде все по новому. Раніше було як?, хто платить – тому криш, хто не платить – тому шиш. Тепер буде, хто платить – тому криш, а хто не платить – тому конкретно капець. А на це треба грошей. Реформи – діло дороге.
     Дуже багато грошей треба для реформ ЖКГ. Вода, опалення, світло, вивіз нечистот, ремонт доріг і ще багато чого треба робити. Підвищення тарифів на енергоносії та компослуги, то крапля в морі. За ці прибутки нічого не зробиш. А реформи - головне. А тут коштів треба неміряно. Та й Петро Олексійович денно і нощно ломає голову, як українець може прожити за 1200 грн. на місяць.

Треба оплатити квартплату – раз, газ – два, електроенергію – три, а на опалення та шмат хліба, то вже і рахувати нема чого. Але реформи – є реформи. Затягнемо пояси на шиї на пузі, що до хребта скоро прилипне і прореформуємось, ми ж Європа.
     Ну, шо залишиться, піде на науку. Ми європейська держава, а тому науку треба підіймати, бо розтікання мозгів іде повним ходом. Всі розумні розбігаються по америках, одні дебіли лишаються. Тож наука – це діло першочергове.
     А коли від науки щось залишиться, що маловірогідне, то ще прореформують спорт. Бо спорт то діло святе, то здоров’я нації. Можна було б медицину. Та толку з хворими возитись. Треба ростить молодих, здорових, перспективних. А хворі якось перекашляють.
     Правда є в нас ще такий державний баласт як пенсіонери, бюджетники, колгоспники-фермери там всілякі. Їм би теж грошенята не завадили. Але це поки що не на часі. Потерплять. Жили ж до сьогодні, то й ще поживуть, сіяли якось фермери без пального та міндобрив, то й ще посіють. Гроші ж не гумові. На всіх не роздерібаниш не розтягнеш.
    Правда є ще одна заморочка, по Донбасу. Хлопці там з ворогом воюють. Треба зброя, амуніція, обладунки, ліки, та й каша солдатська не завадить. Але волонтери поки що справляються, тож потерпить. Є важливіші задачі на які конче потрібні гроші. І, як казав Яценюк, все строго, по справедливості і не красти. Оце, на сьодні, в мене всі новини.
© TVOREC [17.03.2015] | Переглядів: 1579

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.2/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook