пароль
пам’ятати
[uk] ru

Гулівер в країні політичних пігмеїв.


Гулівер в країні політичних пігмеїв.
Блик 12.03.2015 17:06:28
Если вы о Юле, то судя по ее последнему выступлению у Шустера, она  по прежнему на несколько голов выше нынешнего "политикума".
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/25422/filter/interesting/page/2.phtml#main_comments
 
Політичний рух всепропальців існує давно. Він появивсь завдяки прозорливості та політичному генію Юлії Володимирівни Тимошенко.
Ще за довго до подій 2014-2015 років, Юлія Володимирівна Тимошенко вже все розуміла і саме тоді вона сказала людям правду:
ВСЬОПРАПАЛО:

 
Але політичні пігмеї українського політикуму лише сміялись з неї, а темний народ був (як і тепер) затурканий олігархами і теж нічого не зрозумів, а лише дурнувато хіхікав як Юлія Володимирівна Тимошенко на зустрічі з Володимиром Володимировичем Путіним.
 
А от тепер народ почав розуміти що все пропало. Незабаром рух всепропальців перетвориться на політичну партію, котру має очолити Юлія Володимирівна Тимошенко.
І в неї вже є рішення на всі виклики.
 
Ви спитаєте як перемогти газову залежність від Росії? Як здолати той газовий зашморг у вигляді газової угоди?
Сучасні політичні пігмеї почали якусь глупі дії навколо реверсних поставок, енергозбереження, підняття тарифів. ГЛУПЦИ!!!
Рецепт ще кілька місяців тому озвучила Юлія Володимирівна Тимошенко:
Встаньте с колен, поднимите голову, платите как другие. Нельзя одной рукой бороться против оккупантов, а второй выпрашивать цену на газ
http://fakty.ictv.ua/ru/index/read-news/id/1529127
Де взяти гроші щоб сплачувати цінові хатєлки газпрому, Юлія Володимирівна Тимошенко правда не сказала, зате назвала угоду з газпромом типово європейською.
 
Бойовики на Донбасі? Хіба це проблема? Ось готовий рецепт (це вам не якісь там дурнуваті виверти шоколадніка Пєци  про децентралізацію, амністію і т. д., тут все по пунктам і по поличкам розкладено), ось:
http://www.segodnya.ua/regions/donetsk/timoshenko-predlozhila-kompromiss-doneckim-separatistam-515015.html
 
Але не почули її мудрі поради. Тоді вона висунула нову ідею – народне ополчення.
Зібрано було вже 20 000 добірного війська. Але зрадники………….. коротше зібравсь лише батальйон та і той в межах ЗСУ під керівництвом продажних генералів.
 
Заздрість політичних пігмеїв і постійні зради. Перелік зрадників можна наводити нескінченно. Кадрова політика в Юлії Володимирівни завжди була на висоті.
От як би раптом вона була би тепер президентом, то хіба ми мали би якихось Клімкіних, Шокіних, Полтораків на своїх постах?
Звісно кілька цінних кадрів (Королевська – готовий міністр соціальний виявилась зрадницею, Аваков теж зрадник, Турчинов…………) Але хіба не має інших? Ось же Соболєв готовий очільник РНБО (хитрий аж страшно, пригадуєте як він заявив про захоплені бойовиками БМП та БРДМи, що то просто наші начепили аквафреші і поїхали кататись……..) А Пашинський це готовий голова Адміністрації Президента був би………… зрадник, а так міг би і досі вертольотами літати на рибалку. Та нічого в Юлії є купа молодих кадрів. Один он Ігор Луценко чого вартий………
 
Дурнуваті депутати реєструють якусь маячню у вигляді законопроекту про покарання за критику влади. Таку хрєнотєнь можуть вчинити хіба що політичні пігмеї або політичні кадри типу Матейченко виведені на політичній олімп «Батьківщиною»…………
Але діючі Юліни кадри вирішують проблему на корню і ініціюють ліцензування Інтернету:
«Прошлый комитет ВРУ под руководством Александры Кужель приготовил всем «подарок» – лицензирование Интернета. В п.7 они его закамуфлировали как «импортный трафик»! На сайте Верховной Рады как всегда этого нет», – написал на своей странице в «Фейсбуке» глава телекоммуникационной компании «Адамант», вице-президент УСПП Иван Петухов.
http://nr2.com.ua/News/economy_and_business/V-Ukraine-s-podachi-Kuzhel-mogut-vvesti-licenzirovanie-Interneta-86433.html
 
Мда. прав таки старий партагєносе:
Блик 12.03.2015 17:06:28
Если вы о Юле, то судя по ее последнему выступлению у Шустера, она  по прежнему на несколько голов выше нынешнего "политикума".
Де вже нам зрозуміти її мудрі ходи. Не зрозуміти нам. А ВОНА? Вона буде мовчки дивитись на нас з біг-борда. Дивитись легко і не вимушено, своєю приємною посмішкою:
 

 
Але народ, темний і дурний, знов не зрозуміє її.
© Слово [13.03.2015] | Переглядів: 1394

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.8/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль ::  Реєстрація
пароль
пам’ятати