пароль
пам’ятати
[uk] ru

Чи дасть Обама зброю?


Чи дасть Обама зброю?
Цікаво чи дасть Обама зброю Україні?
При умові, що в Україні створено ПАРАЛЕЛЬНИЙ генштаб (створено правда людиною патріотом, героєм і депутатом ВР, правда цю людину наразі обсирають в усіх соцмережах, а ще кілька місяців тому перекривали дороги біля МО з вимогою призначити його міністром оборони хоч вона тоді навіть свого обличчя не показувала і лежала з пораненням в шпиталі.),
При умові, що в Україні діють непідконтрольні центральному командуванню структури (ДУК правий сектор) керівник котрого є депутатом, патріотом і героєм, а бійці ДУКу справжні патріоти і герої, але як не крути це приватна армія. Чому йому можна, а ....................Ну то таке дурне питання.
Періодично Міноборони і Адміністрацію президента штурмують.
Штурмують герої з ВСЕУКРАЇНСЬКОГО  БАТАЛЬЙОННОГО  БРАТСТВА. (Правда лідери цього братства виявляються рекетирами, бандюками)
Або легендарний комбат Айдару і депутат ВР (правда його звинувачують в тому, що бувши комбатом він більше крав чим воював (але за такі закидони він биє в харю навіть своїх солдат і навіть прямо в студії перед глядачами), закидають, що він став тушкою та йшов на штурм МО для того щоб створити якісь приватний батальйон)
 
На цьому фоні  (Правда в усіх соцмережах цю людину звинувачують, що він продавсь Пєцє) оця інформація виглядає як промінь світла (адже наші патріотичні ЗМІ вже встигли показати інформацію розповсюджену на Говнаньюсах і відео зняте бойовиками, що захоплена американська техніка, повні склади).
Юрий Бутусов
 
Про судьбу американских радаров AN-TPQ-48 под Дебальцево. Два таких радара были на Дебальцевском плацдарме в составе бригадной артгруппы 128-й горно-пехотной бригады. Оружие отличное, и значительно повысило эффективность боевого применения украинской артиллерии. Проблема одна - ограниченный радиус действия. Противник применяет гаубицы и РСЗО куда активней, чем минометы. Один радар был поврежден огнем противника, выведен из строя, и сдан на склад ракетно-артиллерийского вооружения 128-й бригады на плацдарме. Его запчасти использовались для поддержания дееспособности второго радара. Это второй радар накануне "организованного вывода" был подорван. По данным источников "Цензор.Нет", по уничтожению одного радара составлен акт, событие подтверждено. Остатки другого радара на складе тоже должны были уничтожить. Но этого не сделали - склад РАВ не был подорван, и несколько ящиков с деталями радара попали в руки противника. Информация россиян, что захвачен целый радар - не правда. Они захватили набор запчастей - но обидно, что дали повод для вражеской пропаганды. Мера ответственности должностных лиц устанавливается. Надеюсь, что будет проведено полноценное расследование, наши американские коллеги получат всю информацию по этой теме, и смогут поставить радары артиллерийской разведки с большим радиусом обзора.

Варто додати, що вишивата патріоти в усіх соцмережах закликають вийти на третій майдан щоб скинути головнокомандуючого. Ці заклики активно поширює преса і засоби масової інформації (правда в новинах вони патріоти і експерти запрошені ними часто кажуть, про те що потрібно оголосити війну (неясно кому оголосити війну але ну яке ж це АТО, це війна), повернути ядерний статус і т.д., а після новин крутять виключно російські серіали типу Бригада (і саму бригаду)).
 
Цікаво чи дасть Обама зброю Україні?
А як би вчинили ви шановні на місці Обами? Дали би зброю чи ні?
Сучасну зброю?
 
Боротьба триває......................
© Слово [10.03.2015] | Переглядів: 1230

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.0/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати