пароль
пам’ятати
[uk] ru

Не знаю відповіді. Памагітє!


Не знаю відповіді. Памагітє!
Поважне панство.
Звертаюсь до вас за інтелектуальною допомогою в деяких питаннях, на які
сам не можу знайти відповідь.
 
Перше питання  стосується незрозумілого (як на мене) маскування українськими  ЗМІ,  фізіономій затриманих  терористів, сепаратистів, бойовиків, чи іншої сволоти.  
Особисто я не можу зрозуміти такої  таємності, хоча й маю декілька припущень,  що до цього. Одне з них – це перестраховка силовиків на випадок обміну полоненими.  Або ж всі ці затримання - «ложь,  піздёжь і провокація», необхідна для створення позитивного  іміджу силових відомств.
Думаю, народ  повинен знати харі  своїх «героїв»  хоча б для того, щоб при зустрічі офіційно міг в них «заїхати».  До речі, я не здивуюся, якщо, завдяки нашому правосуддю, затримані пропутінські виблядки будуть звільнені, та поновлять своє чорне діло в українських містах. І саме завдяки скромності наших ЗМІ, громадяни не мають змоги розпізнати  цих козлів.
 
Друге питання більш глобальне.  Стосується воно  «Минских договореностей» з терористами та окупантами.
От читаю я їх, і дивуюся:  чи то я дурний, чи то наші «переговорщики» аж страшно розумні…
Поясню: В пункті  №9 цих «договорьонностєй» записано : "Восстановление полного контроля над государственной границей со стороны правительства Украины во всей зоне конфликта, которое должно начаться в первый день после местных выборов и завершиться после всеобъемлющего политического урегулирования (местные выборы в отдельных районах Донецкой и Луганской областей на основании Закона Украины и конституционная реформа) к концу 2015 года при условии выполнения пункта 11 - в консультациях и по согласованию с представителями отдельных районов Донецкой и Луганской областей в рамках Трехсторонней Контактной группы."
 
От я й думаю: а які нахер вибори можуть бути з 400 кілометровою  дірою в кордоні?! Шо це, бля, за «напьорстки»?! Хіба не доцільніше спочатку забезпечити контроль над кордоном, а вже потім носитися з бюлетенями?
Коротше кажучи, питань в мене купа. Але, якщо ваша ласка, поділіться особистим ІМХО по вищезгаданим .
Дякую.
© violonchelist [09.03.2015] | Переглядів: 3314

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати