для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ВИЧ в вышиванке


ВИЧ в вышиванке
Система врождённого иммунитета не способна во время острой ВИЧ-инфекции эффективно распознавать вирус и стимулировать своевременный адекватный специфический Т-клеточный ответ (Википедия)

Монолог вируса
 
Мій любий народе! Я виріс разом з тобою! Де б я не працював, я завжди думав про добробут держави! Я дуже шкодую, що бійці сплять на снігу, але ж ви розумієте, що це війна!.. І ще краще вам би зрозуміти, що я мушу трохи ділитися з друзями, які гарантували мені стабільність. А отже, і вам, бо як ви житимете без нас!..
 
...Так, про що це я? Невже справді таке буває?! Мені доповідали найкращі фахівці, що ще у вересні війська були забезпечені зимовими речами на 80%! То, мабуть, провокації п'ятої колони. Ми це перевіримо і застосуємо всіх необхідних заходів! Повірте, ми найкращі! А отже, будь-який прояв вашого невдоволення нашими діями - це пряма користь для Росії! Ви ж не хочете Путіна? Тож любіть нас, а ми вам віддячимо! Зуб даєм! Слава Україні!

 
Вот и попробуй распознай. Выглядит как патриот, говорит как патриот, а ведет себя как смертельный вирус. Їжте, малята, цибулю й часничок і тренуйте імунітет.
© SIM [07.03.2015] | Переглядів: 1268

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.7/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook