для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Всі так хотіли зміни системи, але ...


Всі так хотіли зміни системи, але ...
Всі ці гниди, колишні приспішники януковичів, а тепер вже і порошенків,  якісь там кузменки та інша, швидко перефарбована наволоч та мерзота,  зачаїлась і вичікує "свого часу" знову, бояться справжньої революції в Україні, бояться революції Народу з справжнім знищенням їх олігархічної системи влади.
Революція Гідності ніби то і дала візуальну зміну самої верхівки порочної піраміди, але помилково, чомусь висунула та  підтримала олігарха ПОПу президентом,  а тому все інше залишилося в тому ж вигляді, як було і при януковичі .
А тепер от бутафорські реформи від Яценюка та Порошенка .., якими "годують" лохторат, реформи, які на папері навіть не прописані, не те, щоб на практиці були.
Щоб провести справжню чистку наших "стаєнь" потрібен не просто лідер, а лідер, якій  знає ту систему з середини та здатен їй протистояти, здатен валити систему олігархату в Україні, саме змінити олігархічну систему влади, про яку так голосно говорили на Майдані.
А система влади в Україні завжди  була саме олігархічною і залишилась при ПОПу такою ж, без жодних реальних змін.
Ю.Тимошенко боялися і бояться всі влади, які були в Україні, починаючи з кучми, якій першим відчув небезпеку від Тимошенко, і  не став заморочуватися з нею, а  просто закрив Тимошенко в тюрмі.
З того часу, кожен раз з приходом Ю. Тимошенко до частини влади в Україні, олігархату ставало "жити" дуже некомфортно, то фірташа з газового ринку прибрала, то Криворіжсталь за безцінь ахметову не віддала ...
Тому то такий шалений спротив проти Ю. Тимошенко і організовує олігархат.
Розуміють олігархи, що Ю.Тимошенко на сьогодні для них самий небезпечний ворог.
Розуміюь, що саме Ю Тимошенко може стати могильником олігархату в Україні.
Прикро, що пересічні українці не хочуть цього розуміти, дуже прикро.
Тому так ми і живемо, якщо це можна назвати "життям".
 
Всі так хотіли зміни системи, так моцно волали про зміну тої ненависної системи влади олігархів ... але знову у владу собі обрали олігархів. Що це ? Як назвати ?
© Олександр Башта [03.03.2015] | Переглядів: 2293

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.0/67

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook