пароль
пам’ятати
[uk] ru

Коли в Росії переможе АНТИМАЙДАН?


Коли в Росії переможе АНТИМАЙДАН?
Власне антимайдан це єдина альтернатива Путинському режиму в Росії.
Хто сумнівається що це саме так, то тому варто було подивитись жалобну ходу в Москві після вбивства Немцова. В демократів та лібералів жодних шансів, а от антимайдан………
Адже дієздатного демократичного-ліберального руху в Росії фактично не має, а от АНТИМАЙДАН є.
Антимайдан агресивний, організований. Ідеологічно згуртований.
І якщо завтра в середовищі анти майдану визріє думка, що Путін в принципі не такий вже ефективний, а от санкції таки ефективні і відчутні………….
 
Зверніть увагу лідерів демократично-ліберального крила, Путін просто вбиває, адже Немцов далеко не перший за останні роки. Натомість з лідерами анти майдану все інакше. Їх, щоб не бентежити анти майданні маси, максимум відправляють в почесне заслання, типу як Гіркіна-Стрєлкова.
 
Та і сам Путін навряд чи так вже контролює ситуацію. Точніше він її контролює повністю, але при цьому стає дедалі залежний від прямих виконавців, а значить може в будь яку мить стати заручником їх дій і втратити контроль взагалі.
І якщо поки що проколи виконавців (наприклад збитий боїнг) не були спрямовані проти Путіна, то хто знає що буде далі коли апетити і впевненість та головне усвідомлення власної значимості (як то було з Гіркіним) зростатимуть, їх сили, а головне можливості збільшуватимуться………
 
А апетити виконавців і їх можливості ростуть. Ось приклад з машиною секретного зв’язку (об’єкт «Вега») котру так і не знайшли.
А ось напад на російську колону на території самої Росії/
 
І на цьому фоні вбивство Немцова. Дійсно якщо на тому місці, де було вбито Немцова, в той же час доби, викинути з машини чотири петарди та повісити український прапор і швидко поїхати звідти, то чи знайдуть вас чи ні?
 
От наприклад Ахметови-Єфремови теж думали, що вони контролюють протесаний рух на Донбасі, аж раптом бац і Гіркін………. Путін теж наразі думає що він все контролює………….
А громадському руху котрий створений для боротьби потрібен ворог. Антимайдану в Росії не протистоїть ніхто крім того хто його і породив – Путіна.
© Слово [02.03.2015] | Переглядів: 1324

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.8/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати