пароль
пам’ятати
[uk] ru

Пальоти ва снє і на яву


Пальоти ва снє і на яву
   Смерть людини, якою би ця людина не була за життя - це, однак, трагедія. Для рідних, близьких, знайомих. І, звичайно, для того хто помер. Особливо, якщо це не просто смерть від старості в постелі.
   Ніщо не пророкувало біди. Все було як завжди. Якщо не враховувати проблем протягом декількох попередніх днів. В квартирі був лише він, дружина і син. Поїли, пішли спати. Вночі дружина прокинулась і пішла його шукати. Знайшла передсмертну записку. Коротка. Проста і зрозуміла...
   Ви думаєте, що я описую смерть Чечетова. Ага, як би не так! Смерть управділами ЦК КПРС Ніколая Кручіни в 1991 році!
   А ще б можна було розповісти про смерть Валентини Семенюк в кінці серпня 2014 р. Теж з вечора бавилася з внуками, а на ранок бабахнула в себе з мисливської рушниці. В голову!!! І то жінка! Ви знаєте про що переживає жінка, коли іі забирають з місця ДТП в лікарню? Скажу. Про те,чи буде видно "стрілку" на капронах. А баба, що все життя прожила в розкоші, по курортах, спа і салонах стріляє зрання чужою рушницею собі в голову. Тобто іі не зацікавило, навіть, як вона буде в труні виглядати? Я повірила... Не знаю як ви.

   А чому я іх тут всіх приплела? Ну так "дєньгі, братіша". Один державний лад замінює інший. Люди, що сиділи на грошах, стають небезпечними своїми знаннями.
,,...у нас не будет никакой возможности в законном порядке доказать незаконность продажи, например, облэнерго или предприятий Укррудпрома. Но когда председатель ФГИУ замолчал на века - все. Можно быть спокойным. Повторения "Криворожстали" не будет. Семенюк и Чечетов ничего не расскажут - и это будет стоить нам с вами, гражданам Украины, десятки миллиардов долларов", - уверен Игорь Луценко.
   А вже в інтернеті, та й на ДД, маститі  експерти намагаються доказати, що це рука Путіна, інфекційна депресія в стінах фонду держмайна, політичні розборки за помахи рук в Раді. Це бажання збити думаючих людей з правильної стежки.

   Чечьотка, крім 4 роки замом, два роки був Головою Держмайна. Разом з 1999 по 2005 роки. З 1998 р заступник Мінекономіки Укр. А потім голова підкомітету з питань націоналізації, приватизації, банкрутства, корупції, економічного розвитку, повернення валютних резервів і інші ніштяки. Я вже мовчу про заступника голови фракціі. І такий збіг обставин. Валька, а за нею Мішка! Депресія видно. "Ацєнітє красату ігри".

   А ще мене потішили деякі передпольотні моменти. "Дружина побачила тапочки біля відкритого вікна..." Прямо переодівся в скафандр, махнув рукою, сказав "поехали" і...
Або передсмертна записка. Рівний каліграфічний почерк. На підписі крім закарлючок ще й "Чечетов". Скажете, що дотошним був, акуратист! Ну да, ну да! Дату, правда, забув поставити.

   Ну і заяви високопосадовців гріють, також.
"Цензор" наводить висказування говорящоі голови МВС:
Геращенко добавил, что это факт, что Чечетов выбросился из окна сам, сомнений нет, "но есть такое понятие как доведение до самоубийства".
   Тобто слідство ще й не розпочато, а він вже знає висновки. Тут ще один "умнік" відзначився
28.02.15 18:15 "Никаких заказных дел у нас нет и не будет", - Порошенко о смерти Чечетова

   Смілива заява, нє? Тепер значить і я не зможу сусідку по дачі "заказати" без Петра Олексійовича, за те що вона, скотина, мої вОгірки потовкла. Ну, у всякому разі, то як заказ по паперах МВС не піде. Сказав президент в морг - значить в морг. Правда, він ще дещо сказав:
"Так случилось, такое решение он принял. Тут уже дело не до политических комментариев. И советую это делать всем". Источник:http://censor.net.ua/n326690
   Аж мороз по шкірі. Як каже наш апостол на воротах ДД: "пряма погроза розправи в реалі"
   Нє, я не проти. Навіть дуже за. Але є одне но... Або вас всіх, сволочі, оптом перебити, або бережіть свідків! В противному разі хіба Бог буде скоро розбиратись, хто з вас достроково  до нього потрапив, а хто міг би ще і тут походити.
http://youtu.be/6owYjDpihAs
© Сторонній [01.03.2015] | Переглядів: 1865

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.1/65

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати