пароль
пам’ятати
[uk] ru

День тіхушника


День тіхушника
   Вчора Росія гарно, по-своєму, відсвяткувала "День Тіхушника", чи то пак, день спецоперацій. Ми пам’ятаємо, як рік тому по Криму розповзлася злоякісною пухлиною "самооборона ФСБ" зі зброєю, придбаною в найближчому супермаркеті. А вчора...
 
   Відразу запрацювали рашистські тролі, патякаючи про "Путіну ето нє нужно!", про "Єго хахли убілі, ето правакація!". Відразу нанофюрер заявив, що він особисто розслідує вбивство, яке є, звісно, провокацією проти сакральної влади, ну й, звичайно, сакральною жертвою. Ну так вже полюбили оце слово після того, як нанофюрер використав його, характеризуючи місце вкраденого Криму в рашесвідомості.
 
   А я згадав з Еклезіасту, що нема нічого нового в світі. І таки ж нема. Якщо згадати, то Гітлерові теж було невигідно підпалювати Рейхстаг, йому весь світ тоді довіряв приблизно так, як Путлєрові- сьогодні. І, можливо, саме тому Рейхстаг згорів, а Нємцова було вбито. І Гітлер демонстративно "розслідував" підпал, демонструючи неабияку енергію.
 
   Собчак, Політковська, Старовойтова, Литвиненко, Новодворська, тепер- Нємцов... Ці люди були совістю Росії. Тепер вона житиме без совісті. І, що саме гидке, їй, Росії, це подобається. Звісно, мова не про всіх, в Московії живучих, але 86 відсотків, що радуються смерті"американського агента" та звинувачують в ній кого завгодно: Гейропу, піндосів, укропів, п’яту колону, ворогів царя Володимира Красно Х"йлишко- тільки не себе- це аж занадто багато.
 
   Ловлю себе на думці, що сусідня держава, в моїй уяві, вже не складається з різноманітних людей. Усе більше в новітній російський історії прямих аналогій з історією гітлерівської Німеччини. Тому і гітлерівська Німеччина, і путлерівська Московія уявляються імперією зла, мороком, Мордором, чимось нелюдським.
 
   Людина за все отримане від життя, розраховується. Не обов’язково грошима. Розраховується здоров’ям, відношенням інших людей, коханням, роботою... Колись, і скоріше раніше, ніж пізніше, оці 86 відсотків, що танцюють шаманські танці під вищання про "духовниє", кагебістсько-руськоправославні скрєпи, з жахом озирнуться навколо і побачуть пустку. Руїну. І тоді, прости мене, Боже, я їм скажу: "Та й хрін з вами, хоч передохніть".
 
   Бо це вже не держава. І таке відношення до цієї фашистської не-держави- просто питання ментальної гігієни.
© Саня электрик [28.02.2015] | Переглядів: 4230
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/65

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook