для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Шавки рвутся к власти


Шавки рвутся к власти
Багата Кіровоградщина самородками, що прославили її у віках.
Чого варті такі велетні духу, як Михайло Поплавський, Віталій Грушевський, сім'я Табалових чи сім'я Березкіних?
 
Саме від нашої Знам'янки пройшов у Раду на цих виборах і Лесик Довгий. Чомусь саме 102-й виборчий округ подарував наш президент Петро Олексійович своєму другові Олесю в дяку за земельну ділянку у Царському селі в Києві...
 
І як же забути заслужену артистку України Валентину Литвиненко, що одним-єдиним зверненням до президента назавжди перекреслила ледь жевріючу славу першого професійного українського театру

 
Чи ж от, на приклад, ще один герой нашого краю: вічний Віталька Гарік Бірча

Або ось ще його колєга по КВН-у актор та журналіст Андрій Богданович (дивіться відео вище)

 
Нині Богданович бере участь у проекті під назвою "Кіровоградське інтернет-телебачення" (КІТ).
Останнім часом у гостях в ефірі КІТ суткі чєрєз двоє з'являється депутат міськради Артем Стрижаков, колишній член Партії регіонів (про що він вже встиг забути), обласканий своїм покровителем, депутатом ВР Сергієм Ларіним, колишнім губернатором Кіровоградщини і колишнім же головою адміністрації президента Януковича.

Вочевидь, Артемко засмутився, що не дивлячись на гіперболізовано широку піар-кампанію перед виборами до Верховної Ради, на яку він витратив півтора ляма (і це лише сума, яку він не посоромився назвати), він програв головному лікарю онкодиспансеру Костянтину Яринічу.
 
Але ж, але ж...
Грядуть вибори мера Кіровограда. А це шанс для Стрижакова поімєть хоч трохи влади, а для Ларіна зокрема і Опозиційного блоку взагалі закріпитися в Кіровограді під маскою ГО Стрижакова "Я люблю Кіровоград".

Ось і ходить Артем на ефіри до Богдановича, який вже не влізає в телеекран.
Ось і возмущається він незаконною забудовою заповідної зони. Ось і розказують в регіональних новинах, що Артьом має три освіти і триста разів відтискається від підлоги.
 
Тож і не дивно зовсім, що в зомбоящик нагло пре "улюблений" губернатор всіх кіровоградців Сергій Ларін.

І розказує, що він спеціально цілий рік не допомагав Кіровоградщині, щоб показати бездіяльність нинішньої влади.
І питається нагло у клятої влади: "Де, б@ть, децентралізація?" І жаліється, що голови адміністрацій призначаються не за проффесійними якостями, а за партквитком "Батьківщини" чи "Свободи". Ось і вихваляється він, що Опозиційний блок проводитиме соціальні програми, ось і розказує, що нарешті запрацює гаряча лінія, яка фіктивно діяла (при його ж владі), ось і бідкається про підвищення цін, ось і згадує гордо, як при ньому Кіровоград виграв Майданс (ну та й шо?), ось і возмущається Сергій, що його однопартійцям Єфрємову і на той момент ще не покійному Чечетову не дають захищатися на суді.
І піднімає Сергій одну з благодатних тем Опоблоку: "Главнокомандующій! Нє подлівай бєнзін в пламя войни!" І бідкається, що пора войну остановіть. І шо Україні нада фєдєратівне устройство.
І відповідає на питання УДАРівця Манженка, що такі да, він братиме участь у місцевих виборах у Кіровограді, і що допомагатиме однопартійцям, щоб продемонструвати, що можна зробити добро жителям Кіровограда.
 
І от найцікавіша частина інтерв'ю.
 
Колишній голова адміністрації президента розказує, як він особисто говорив Януковичу, що розгон студентів на Майдані - це неприпустимо, розказує що винні мають бути покарані, що влада (і нинішня влада!) має нести відповідальність за те, що відбувається в країні. І що від нинішньої влади він нарешті хоче почути відповідь: хто вбивав людей на Майдані? Хто вбив людей в Одесі? Де винні? Де покарані?
І от золоті слова екс-голови адміністрації президента: "Я к этому отношения не имею."
Між іншим, ніхто цього й не питав. Відтак закрадається думка: невже таки імєє?..
 
І знов вихваляється Ларін, що освобождав задєржаних на Майданє людєй.
А при цьому стидліво замовчує той факт, що його наступник на посту голови Кіровоградської ОДА, однопартієць і єдіномишлєнік Андрій Ніколаєнко, який не так давно "відновлював Донбас", у суворі майданівські дні забарикадував Кіровоградсько ОДА, пригнав повний водомет і заарештував (во ізбєжаніє агрєсіі) верхівку Кіровоградської "Свободи", журналіста Запорожана і викладача філфаку Ратушняка.

 
Коротше, Ларін по повній експлуатує ним же свого часу заново створене Кіровоградське телебачення з метою самопіару і пропіхіванія молодих талантів.
 
Одно втішає: канал "Кіровоград" ніхто не дивиться.
© @ндрійко [28.02.2015] | Переглядів: 3371
Мітки: #Ларин 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.1/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook