для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хай живе!


Хай живе!
Ну ось, нарешті! 31 грудня 2015 року українські прикордонні війська взяли під свій контроль україно-російську ділянку кордону, все відбулось як і було передбачено мирним мінським планом.
 
Насправді це гучний ляпас всім скептикам, всім хто верещав на кожному кутку що Порошенко зрадник, Порошенко шпигун Путіна, ну і тому подібну дурню.
 
Нарешті український Донбас став отримувати українські пенсії, соціальні виплати, і все інше, на що має право кожен громадянин України.
 
Український Уряд освоює ось уже третій транш МВФ на відновлення зруйнованого Донбасу.
 
Петро Олексійович Порошенко висунутий на номінацію Нобелівської Премії Миру! Це великий успіх української дипломатії, і української влади в цілому, про нас говорить весь світ!
 
Відбувається активне відновлення україно-російських відносин, при чому на всіх рівнях, на Новий рік планується великий гала-концерт під назвою "Как дєла, брат?" Співати, танцювати, і грати на балалайці будуть Кобзон, Валєрія та Газманов, всі квитки вже розкуплено.
 
З блакитного екрану українців з Новим роком буде вітати Президент Федеративної Республіки Укролугандонія Петро Олексійович Порошенко, та губернатори Федеративних Земель Лугандонії товариш Моторола, та товариш Гіві.
 
В зв'язку зі святкуванням настання миру, губернатори Лугандонії обіцяють оголосити амністію п'ятистам українським полоненим, інші півтори тисячі продовжать відбувати довічне ув'язнення, проте Міністр Юстиції товариш Бабай пообіцяв, що через десять років перегляне вироки, і можливо підпише помилування для тих, хто до цього часу доживе.
 
Слава! Слава Президенту Миру! Хай живе вільна, незалежна і демократична Республіка Укролугандонія!  
© Святиє суслікі! [27.02.2015] | Переглядів: 1716
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.6/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook