для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ця війна не за Донбас. Це війна на зморення.


Ця війна не за Донбас. Це війна на зморення.
Україну взяли не в штурм, а в осад. Тактика Росії - створити постійне запалення в організмі й змусити його загинути. Це не війна за Донбас чи Крим, це війна на смерть. Причому шанси померти в України є, а Росія мало що втрачає від цього конфлікту. Репутація? Її й не було. Солдатики? Накому не жалко. Просто поглинути Україну важко, тому монстр заковтуватиме її поступово. Шматок за шматком.  
Уявіть, що це війна не на рік, а на десять, на двадцять, на все життя. Здається, про це бояться навіть подумати. Що роблять з містом в осаді? Відрізають його ресурси, найчастіше воду. Через брак продуктів, місто слабне й здається. У цьому випадку той, хто має їжу - спаситель. Цим осад відрізняється від штурму. Жертва деморалізована. Вона сама ласкатиме руку, яка її кормитиме.
Чому тому зростання долару ви не пов'язуєте з тим, що це країна тріщить по швам? І фактор цьому суто політичний. Це інший фронт війни. Паніка в супермаркетах, розчарування в політиках і взагалі національній ідеї - це реальна стратегія. А танки - лише прикриття.
© terecht1 [26.02.2015] | Переглядів: 1031

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.5/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook