для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Путін воює у війську Стеця


Путін воює у війську Стеця
Войовнича влада викидає мільярди, щоб втягнути у безглузду війну мирних українців. Нас переконують, що "гідністю" є саморуйнівне прагнення проливати кров і бойова розкраска на щоках дикуна, а не чисте обличчя та чисті миролюбні помисли: творчі, працьовиті, мрійливі. І чомусь все частіше ми мовчимо від страху та заходимося у всенародній істериці на підтримку безумства, коли дикуни плюють в позбавлені бойової розкраски чисті обличчя (або коли синьо-жовті та біло-синьо-червоні дикуни змагаються у взаємному обпльовуванні).
 
Черговий "дебільцевський плацдарм" інформаційної війни антиукраїнської войовничої влади проти мирного українського народу анонсував міністр інформаційної політики Юрій Стець: це "інформаційні війська України".
 
За ідеєю, кожен бажаючий може записатися у бійці інформаційної війни "проти фейків", отримувати та виконувати завдання "штабу інформаційних військ".
 
Однак на практиці журналістське розслідування газети "Правдошукач" продемонструвало, що епічним фейком є самі "інформаційні війська". Бо у них в одних лавах з міністром Стецем "воює"... його лютий ворог, російський службіст-президент Путін.
 

 

 

 

 
Кроспост з блогу на сайті Телекритика
© Юрій Шеляженко [24.02.2015] | Переглядів: 1438
Мітки: #Стець 

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.5/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook