для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дитяча творчість...


Дитяча творчість...
     Я звичайно розумію, що пітерська акція задумана і проведена дорослими, як власне і малюнки, які з’явились у вагонах метрополітену на рекламних місцях http://echo.msk.ru/blog/echomsk/1499434-echo/, але вийшло, погодьтесь креативно.
 
      Напевно вся російська поліція буде піднята на ноги, щоб знайти і покарати тих, хто посмів у священний день поглузувати над «духовними скрєпами» і єдиним союзником російської держави – армією, основним виробником фаршу з російського людського матеріалу на просторах нашого Донбасу.
 
     Напевне, ми вже доросли до того, щоб щось подібне зробити у нас. Тим більше, що серйозних статей згідно ККУ за такі речі не передбачено. Максимум, це адміністративний штраф за незаконну рекламу.
 
     Чесне слово, я за єдину, неподільну і територіально цілісну Україну, але дії наших можновладців (точніше бездіяльність) вже в печінках сидять.

 
     Напевно вже пора розміщувати «дитяч»і плакати вже й нашим креативщикам. Щось на кшталт,
 
     «Дядя, Муженко! Мій тато повернувся з-під Іловайська без ніг. Іноді дає мені проїхатись по квартирі на своєму возику. Колька мені заздрить. Допоможи йому, щоб і з його татом сталося таке ж щастя».
 
      ...Кх-м, ні, хєрово виходить. Напевно з мене креативщик ніякий, але якщо Муженко залишиться на посаді, то схоже що «Колькіна мрія» цілком здійсненна.

 
     Щось можна втнути і за Гонтарєву, завдяки діям якої багато дітей втратили можливість отримати бажані дарунки, чи подорожі. Типу «допоможи, щоб і у Свєткі було тільки й щастя, що напередодні татової зарплати у них також ще залишилось на шоколадний батончик». Діти ж бувають заздрісними і коли хтось ще зводить кінці з кінцями поруч… Або
 
     «Дядя Петя, тепер мені мама може купити твою шоколадку тільки раз на місяць. Дякую, смачно. Дай Боже і тобі стільки ж такої ж радості! Не більше…»
 
      Пи.Си.: Буду вдячним, якщо у коментах запропонуєте власні ідеї.
© инженегр [24.02.2015] | Переглядів: 4965

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.4/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook