пароль
пам’ятати
[uk] ru

Божевілля якесь!


Божевілля якесь!
Улюблений жанр українського Генштабу – це оточення. Заводити наші війська в оточення чи допускати оточення або «котли». Скільки вже їх було? Мабуть, десять, якщо не більше. Серед наших воїнів-фронтовиків вже став дуже розхожим сумний жарт: «А ти в якому «котлі» служив?
Не знаю як Вам, шановна громада, але мені зовсім не смішно. Сумно…
 
Війна. Як вчив нас «классік»: «Війна – це продовження економіки». А в економіці нашій…
Нацбанк ще гірше працює аніж Генштаб, якщо є доречним це порівняння. Чому у нас така інфляція? Про курс долара я скромно промовчу…
Чому мародерство таке в країні? До прикладу, більшість обленерго належать російським олігархам, Бабакову, наприклад. Бабаков – радник Путіна, знаходиться в Європі під санкціями і… володіє в Україні половиною обленерго. І… в нього нічого не конфіскували. Більше того, йому контрольний пакет акцій Чернівецького обленерго передали вже під час війни. Під час війни!
Ми платимо за електроенергію Росії і за наші гроші купляється зброя, з якої вбиваються наші хлопці на Донбасі. Так, так! Таким чином, оплачуючи за електроенергію, ми даємо гроші московським олігархам, які фінансують цю війну.
Чому обленерго, друга половина яких належить далеко не українським олігархам, до сих пір не націоналізовані? Взагалі то економічних санкцій проти Росії Україна зробила менше, ніж Європа.
Боєць, доброволець, повернувшись з-під Маріуполя в Київ і проїжджаючи рідним містом бачить, що чи не кожен третій будинок в місті – це «Сбєрбанк Рассії». Як це може бути? Нацбанк «угробив» зараз і «угробить» найближчим часом кілька десятків українських банків. Чому не відібрана ліцензія у «Сбєрбанка Рассії»?
Продовжувати далі? Нє-а?... Отож бо і воно.
 
Дипломатія. Коли у нас забрали Крим ми не розірвали дипломатичні стосунки з Росією. Коли у нас забрали Донецьк і Луганськ ми не розірвали дипломатичні стосунки з Росією. Коли у нас забрали Іловайськ ми не розірвали дипломатичні стосунки з Росією. Коли у нас забрали Дебальцеве ми не розриваємо дипломатичні стосунки з Росією. Цілком логічне питання – а коли в нас заберуть Київ ми і далі будем підтримувати дипломатичні стосунки? Цікаве питання. Чи не так?
 
Божевілля якесь! Проте, воно діє деморалізуюче однак…
 
Як би не трапилось, як той казав:  «Падводная лодка в стєпях України пагібла в нєравном ваздушном бою!»
© MVF [23.02.2015] | Переглядів: 4134

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/74

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook