для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чому США не дають зброї? Все просто і дуже складно.


Чому США не дають зброї? Все просто і дуже складно.
Свого часу навчався в університеті і паралельно на військовій кафедрі. Так от, за два роки навчання я бачив мабуть 1-2 керівників, яких реально можна було назвати офіцерами. Це при тому, що підполковників, полковників і майорів у нас на кафедрі було як ... голубів на елеваторі. Коли потрапили у ВЧ, то стало зрозуміло, що там все ще гірше з цим. Практично весь "офіцерський" склад разом з прапорами - алкоголіки і клептомани.
Декілька днів тому спілкувався з другом, що пішов добровольцем в АТО. Каже дуже розчарований, бо шо не командир, то або алкаш, або корупціонер. Таких аби нормальні - рідкість. В штаб іноді командири взводів заходять з автоматом, бо інакше з ними навіть говорити не хочуть. А про рівень розкрадання яке зараз відбувається на сході годі й говорити.
Не треба думати, що армію 24 роки розвалював той чи інший Міністр Оборони, її не менш "ефективно" розвалювала армія генералів, майорів і полковників, які так само крали і зараз крадуть... Ніхто ж не думав, що доведеться воювати. Справжніх патріотичних офіцерів армії зразка до 2013 року було на всю армію стільки, що краще і не знати.
Дивуватися тому, що вчорашні алкаші-клептомани зараз за умов "гібридної війни" продовжують робити те, що робили раніше, не варто. Що варто робити, так це - висновки.
Вгадайте, що буде з джавелінами і іншою зброєю, яка потрапить на територію України? Яка її частина потрапить до рядових солдат, а яка у руки російсьих спецслужб? До появи в Афганістані Стінгерів у СРСР не було захисту від них, тому перші гвинтокрили падали як мухи від дихлофосу, а вже за якийсь час була розроблена система, що відводить ракети стінгерів від цілі.
Тому, якщо Українська влада в лиці Порошенка, Турчинова, Полторака та інших дійсно хоче отримати американську зброю, то в першу чергу потрібно серйозно реформувати армію прибравши старих клептоманів і алкашів і повністю замінити їх тими бійцями які проявили себе в бою. Хоча насправді це складно зробити, адже на даний момент медалі якраз отримує значна частина тих самих профанів, які мають звязки на вищому рівні.
Судячи з того, скільки територій ми втратили за останні пів року, навіть якщо повністю змінити керівний склад до командирів бригад, гірше воювати наша армія не стане. Бо на даний час все якраз і тримається на волонтерах та хоробрості бійців, тоді як від керівництва більше шкоди ніж користі.
© Michael623 [20.02.2015] | Переглядів: 3878

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.2/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook