для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дебальцеве. Терміново


Дебальцеве. Терміново
Героїзм українських вояків не має бути фортецею для Генштабу ВСУ. Після іловайського котла вся Україна із тривогою стежила за новинами з передової, бо вже кілька місяців детально сповіщалося про небезпеку нового котла - дебальцевського. Зараз Генштаб, ця когорта недоторканих, доводить, що висновків не зробила. Може, в них немає того, чим робляться висновки?
 
Тривога викликана не так об'єктивними обставинами, як виправданою недовірою до генералів генштабу на чолі із гєнєраліссімусом Муженком. Не зрозуміло, де висновки тимчасової слідчої комісії Ради щодо Іловайська?
 
Кляте де жа вю!!! Відомий патріот Ю.Бутусов, один з кращих українських військових експертів, щоденно у серпні попереджав Муженка перед Іловайськом про загрозу котла відразу після виникнення загрози - десь діб з п'ять. День за днем він кричав про це зі свого сайта Цензор.Нет. Ніхто не прислухався! Муженко, як фараон, не зліз зі своєї хмари заради реакції на попередження. Або виявився 100% ідіотом, абсолютно непридатним до займаної їм посади.
 
Сьогодні, завдяки таланту Муженка, наші вояки опинилися майже у котлі вже у Дебальцевому. Бутусов детально попереджав про тактичні загрози, які могли призвести до цього. Писав, що потрібно робити для запобігання загрози. Реакція Муженка дорівнює нулю, судячі з фронтових повідомлень. Ось що пише Ю.Бутусов зараз:
 
http://censor.net.ua/resonance/324771/rossiya_narushila_peremirie_analiz_operativnoyi_obstanovki_na_debaltsevskoyi_duge_po_dannym_tsenzornet
 
Панове депутати! Якщо креатура Порошенка веде наше військо у пастку в Дебальцевому, ХТО, крім вас, може зупинити чергову трагедію?? Чи не час вам зібратися задля негайних висновків, залучивши найкращих військових експертів - українських, американських, британських?
 
Якщо ви не вживете негайних заходів, кров наших хлопців, наших кращих патріотів, буде так само і на вас!
Киньте всі інші справи, окрім військових, зробіть те, що потрібно зробити саме ЗАРАЗ!!
 
Слава Україні!
ukr
 
© Кіт [15.02.2015] | Переглядів: 2560

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook