для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Про мінські перемовини і бруссельський шоколад


Про мінські перемовини і бруссельський шоколад
Читаю статтю "Путин специально выматывал оппонентов в Минске"
obozrevatel.com/politics/49720-putin-spetsialno-vyimatyival-opponentov-v-minske-istochnik.htm
І бачу там таке:
 
"Чем дольше длились переговоры в Минске 11-12 февраля, тем меньше оставалось в готовящихся документах формулировок, наработанных как на киевской встрече президентов Украины Петра Порошенко и Франции Франсуа Олланда и канцлера Германии Ангелы Меркель в Киеве, так и на подготовительных экспертных заседаниях четырех дипломатических команд в Минске в понедельник и вторник... подготовленные документы выхолащивались с каждым часом.
Откуда-то всплывали новые формулировки (почему-то на русском языке), появлялись новые люди, идеи. В ход была пущена излюбленная тактика россиян — используя цейтнот и усталость, в последний момент продавливать нужные Москве варианты.
А что же наши европейские друзья? Тоже ничего нового: по выражению одного из причастных к минскому действу, "висли не только на руках, но и на ногах" у пытавшихся все еще отстаивать свои формулировки украинцев"...
"Тактически Путин тоже все рассчитал верно. Как водится, опоздал на встречу. Вместо пяти запланированных часов мастерски затянул переговоры на всю ночь, в нужный момент включая "тормоз" в лице Захарченко и Плотницкого, еще и утро прихватил. Ему спешить было некуда. Это измотанные Меркель и Олланд изрядно опаздывали в Брюссель на саммит ЕС. Да и Порошенко туда же собирался".

 
Шось захотілось у стілє Свирида Опанасовича те неподобство прокоментіровать...
 
Шо ж це виходить, товариство, га? Довго-довго готували ці перемовини, геть усьо передбачили, аж до Мацкви два главних переговорщика поперлися, напрацювали пуд всячєских важних бумаг, пасток-капканчиків для Хуйла поналаштовували...
А тим часом наші хлопчики героїчно трималися на сході, незважаючи на розвалену бронетехніку, продажних генералів і "допомогу" Муженка. І таки не дали військам Хуйла і мєстній гопоті захопити Дебальцево - щоб Хуйло отримав козир на тих Мінських перемовинах...
Ну всьо, теперка - уперьод, дипломатічєскій ударний батальйон! Щас Хуйла розхуячать! І його денеерівських обізян докучі!
І видвінувся на Мінськ наш дипломатічєскій батальйон разом Європейським дипломатічєскім спєцназом у ліце Мєркель-Олланда.
Видвінувся... якраз напередодні якоїсь там супер-пупер важливої говорильні у чистенькому європейському Брусселі...
 
Ну от ніяк ніззя було запланувати ті перемовини з Хуйлом на тиждень раніше чи на день пізніше того суперважного самміту-шмамміту? Треба було втиснуть їх так, шоб врем'я ну вопчє не осталося? Шоб тільки швидесенько так, на бігу перетерти тємку з Хуйлом, а потім скоренько - за валізи і на вокзал, бо ж поєзд вже відходить, ви шо?! Нас же у Брусселі чекають виховані європейчики, сервіс і комхворт такий, шо той Мінськ і близько не стояв!
Так шо давай, Петро Олексєєвич, бистренько порішай ці свої тошні дєла з уважаємим ВладімВладімичем і гайда! Тобі ж тоже, кстаті, у той Бруссель нада - нахєр тєбє той Мінськ? Так шо давайте там у темпі, не застрєвайте на деталях! Та ладна вам, шо ви там, украінська делегація, до тих пунктів вчепилися, та согласіцця ви з уважаємим ВладімВладімичем, шо там такого приципіального, ну? Поїзд же жде, водка ж у Брусселі грієцця, шампанське видихаєцця, омари стигнуть, а бєльгійський шоколад тане (а він получчє Рошена буде, ви тіки не обіжайтесь, Петро Олєксєєвич). Та соглашайтесь ви швидче з російськой дєлєгацієй і уважаємим ВладімВладімичем! Врєм'я, господа, врєм'я!
Ну шо, прінімаєм у такій редакції? Та не робіть ви таке кисле ліцо, уважаєма украінська делегація, та ладна вам - ідєал всьо равно нєдостіжим, і так сойдьот! Потом в рабочєм порядкє по тіліхвону з ВладімВладімичем перетрете! Ну всьо? Всьо, Петро Олексєєвич, побєжалі на вокзал - нас ждьот бруссельськоє шампанськоє з бруссельской капустой і брусельскій шоколад!
 
Схоже, десь так і було. Як кажуть "танцювали-танцювали й не вклонилися".
А потім Чалий у Шустера нам, лохам, почав втирати, шо то була велика перемога української дипломатії...
© Alter ego [14.02.2015] | Переглядів: 963

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.0/17

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook