для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Просвітлення


Просвітлення
Президент Украины Петр Порошенко заявил, что если в Украине не будет установлен мир, то по всей стране будет введено военное положение. повідомляє видання ГЛАВНОЕ
 
     Сумний та невеселий ходив по кімнаті пан Президент України. Тяжкі думи хилили голову до землі.
- І що його робити? Час ще такий незрозумілий. Це ж треба. Як на зло, вчора п’ятниця тринадцяте. Сьогодні день всіх закоханих. Недокурок цей кремлівський геть обнаглів. Вже ж і за Крим мовчу, і в Домбасі йду на уступки, а він, сука, беспридєльнічає. Щось треба робити. Європа, блін, ні мичить ні телицця. Обіцяєм, співчуваєм, Москву лякаєм. Тьфу, засранці.
     Президент підійшов до шафи з книжками.
- Так. Де це воно тут?
    Він трохи порився в стосах книг, і нарешті знайшов те, що шукав. Це була книжечка під назвою «Конституція України – основний закон». Президент здмухнув з неї пилюку і розкрив на першій сторінці. Книжка була зовсім нова. Деякі сторінки ще були злипнутими. Було видно, що цю книгу він перший, після її друку, взяв в руки.
- Так, так, - пробурчав він сам до себе. – Почитаємо що тут пишуть. Ага, загроза цілісності держави…, іноземне військове вторгнення…, загроза…, Президент зобов’язаний оголосити військовий стан…, очолити Збройні сили держави… Ти диви. Так тут же все написано. А я, блін, голову ламаю. А з іншого боку. Що ж буде з заводчиками в Росії?
     Президент взяв калькулятора, а потім, подумавши, дістав і дідову рахівницю. Він щось довго вираховував на калькуляторі, потім перевіряв це на рахівниці, потім знову брався до калькулятора. Так пройшло кілька годин. Потім він знову заглянув у книжечку Конституція і щось перечитав декілька разів.
- Так, - подумав Президент. - Як що я навіть і позбудусь своїх заводиків в рашці, то в мене хватить грошей шикарно прожити і прокормити всю рідню 666 років. А як що буду за них триматись, то пуцькін один хрен колись забере, як що захоче. А ще гірше, не дай Бог, як що майдан заколотиться. Доведеться в слід за чугунним тікати. Нє. Конституція не зря написана.
     Президент відчинив двері в сусідню кімнату і погукав прес секретаря.
- Так. Сідай пиши. Як що сьогодні ноччю в нуль-нуль часов, вся ця братія в Донецьку і Луганську не припинить вогонь, то завтра в усій Україні об’являю військовий стан. Так пише Конституція. Все зрозумів. Всьо. Іди готов відповідну бумагу.
     Прес секретар вийшов з кімнати. Президент підійшов до бару, налив собі чималий келих старого шотландського віскі і залпом випив. Потім, інтенсивно видихнувши повітря, усміхнувся.
- Да-а-а. Хороша вєщ Конституція. І чого я її раніше, дурний, не читав?
© TVOREC [14.02.2015] | Переглядів: 2221

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook