для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не зтого кінця.


Не зтого кінця.
Вже другу доби Інтернетом йде чергова хвиля НАСЛІЛІ. Причому йде вона від усіх, і від ватників і від вишиватників і від патріотів і від ідіотів і від терористів-сепаратистів і різного роду політиків-артистів і від журналістів.
Кожен щось говорить своє. Кожен має якусь зернину істини і кожен робить якісь спроби аналізувати те що відбулось і які наслідки це матиме.
 
Але як на мене то в більшості своїй всі хто пробує аналізувати дивляться суто на сам підписаний документ. Рідше на підписантів і зовсім мало хто намагається оглянути картину в цілому.
 
Спробуємо інакше.
 
1. Хто з ким переговорювавсь і що ці переговорщики мають за собою?
Це основне, зрозуміти, хто з ким переговорювавсь. Хто ці люди і чого від них можна чекати? І які козири, сили вони мають. Перед ким звітують?
 
Порошенко П.О. Президент після революційної країни, котра доведена попередньою владою до стану ПЕРЕДДЕФОЛТНОГО (п-суті країна банкрот), армія в котрої на момент початку війни становила 6000 осіб без нормального озброєння і екіпірування і лише тепер ця армія більш менш стає боєздатною (це вдалось зробити за час першого перемир'я.) Але все одно ця армія ще неспроможна давати гідну відсіч в повномаштабній війні з застосуванням авіації, ППО, значних бронетанкових сил та артилерії.
 
Тож за цих вихідних даних добрий є факт того що всі проблеми цієї війни вирішують РАЗОМ  З  НАМИ, а не за нас (як це було наприклад з Чехією, Польшею перед другою світовою або з Македонією під час війн на балканах)
 
Основне завдання для Порошенко на цих переговорах це як мінімум:
- Домогтись припинення вогню.
- Домогтись збереження антіХуйловської коаліції в світі та домогтись отримання зброї від союзників.
 
Меркель, Оланд Лідери демократичних країн (тоб-то мають опозицію, тиск від народу, право ЗАКОНУ). Мають хто коаліційний уряд хто передчуття втрати посади на майбутніх виборах. Ці країни мали значні економічні стосунки з Росією. Частина їх політиків високого рангу була завчасно куплена Хуйлом (Шредер наприклад). Вони ризикують економічними втратами, політичним втратами.
 
Основна їх задача була:
- уникнути великої війни.
- домогтись підписання мирного плану.
 
Хуйло Б.Б. Представник кегебістсько-мафійозної структури котра очолює Росію. Непідпорядкований нікому (якійсь вплив на нього мають його найближчі подєльніки). Має абсолютну владу в своїй країні в котрій відсутня опозиція, вибори та закон тайги). Має ядерну зброю. Любить шантажувати, цинічний брехливий.
 
Основна задача була:
- змусити шантажем прийняти свої умови.
- нічого не підписувати.
- змусити визнати сторонами переговорів своїх маріонеток для легалізації таким чином плацдарму для подальшого шантажу і подальшої окупації.
- домогтись фінансування Лугандону з боку України
 
2. Що ж власне відбулось?
 
- Хуйло таки був змушений сісти за стіл переговорів.
- Схавалене перемир'я (як воно буде виконуватись і скільки протримається ХЗ,) з по пунктам розписаним мирним планом (питання виконання котрого дуже примарні)
 
Отже є певний успіх Меркель, Обами. Порошенко.
Також ймовірно буде отриманий час для посилення нашої армії (тут тепер важливо отримати зброю від Заходу котрий значно еволюціонував в цьому питанні і від форми, касок і бронежилетів, вже наче готовий...........)
 
- Хуйло особисто нічого не підписав. Тут є успіх Хуйла.
Але з іншого боку самі переговори піднялись на рівень вище (адже раніше то біли лише Лугандони, Кучма і Зурабов)
- Лугандон жодним чином не отримав легалізації.
- Шантаж Хуйла змушує Европейців не лише боятись, а і гуртуватись та усвідомлювати, що допомігши Україні вони допоможуть собі.
- Як мінімум впродовж року (це навіть якщо план миру почне втілюватись по всім пунктам) Лугандон як виразка буде існувати на тілі нашої країни. В цьому також є певний успіх Хуйла.
- Лугандон таки не отримає фінансування з боку України допоки не буде відновлено Кордон а може і довше (адже там загальна фраза про нормалізацію). Тут певний програш Хуйла.
 
Отак ситуація виглядає.
http://grani.ru/opinion/portnikov/m.237912.html
 
© Слово [13.02.2015] | Переглядів: 1432

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.1/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook