пароль
пам’ятати
[uk] ru

Веселкове ІМХО


Веселкове ІМХО
Читаючи Соцмережі (причому спільноти як українські так і ватні) читаючи ІМХО на ДД доходиш простого висновку. Найбільше зло це ПОРОШЕНКО.
Для вати він уособлення хунти, а для вишивати уособлення того що все не так як їм хочеться не тому що вони нехочуть нічого робити самі і брати відповідальність на себе (суджу по тим хто тут на ДД не те що на майдан, а інколи навіть і голосувати не ходили).
Причому вишивата все бачить в цікавому кольорі. Наприклад щоб все було гаразд на фронті і для перемоги Хуйла потрібно всього лише запровадили ВС.
Чому? Вони якщо чесно самі не знають чому.

Замість аналізу законодавства вони починають робити якісь вигадки. Причому часто ці вигадки суперечать як українському так навіть міжнародним зобов’язанням взятим на себе Україною.
Одночасно з запровадженням ВС вони кажуть, що потрібно обмежити (і без того обмежену реформою 2004 владу президента).
Коли їм кажеш що це ж несумісні речі:  введення ВС автоматично посилює владу президента, а ваші всякі мудрування на форумах робить поза законом.
Але схоже ВВХ здавати позицій не збирається, а навпаки готує посилення військових дій (так ще більше посилення і можливо похід в глиб України).
Тож Пєца приготував для вишивати сюрприз (знов зливає):

 
"Если нарастание конфликта продолжится, я готов объявить военное положение во всей стране, и Рада это поддержит. Пока я этого не делаю, так как это предполагало бы ограничения демократии и свобод, а также стало бы угрозой для развития экономики", - заявил Порошенко.
pardonpardonpardon
© Слово [05.02.2015] | Переглядів: 1178

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.9/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати