для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Популізм


Популізм
Популі́зм — (лат. populus — народ) — політика або риторика, яка апелює до простих народних мас і експлуатує людські надії, довірливість, страхи, незадоволення життям, забобони, ресентіменти; та обіцяє «прості» та швидкі методи подолання проблем.
Нещодавно наводив лад в шухлядах. Знайшов стару агітку Януковича з якою він йшов на вибори 2010. Там звісно загальні фрази але загалом їх суть підпадає саме під визначення отого поняття популізму.
 
Тепер ми бачимо той самий популізм скрізь і далі. То в соцмережах появляться картинки в Інтернеті типу чому Клчко чи Тягнибок своїх дітей в АТО не відправляють?
Звісно під ними купа лайків і всім поПутіну, що в Кличка синів не має, а в Тягнибока вони ще не призовного віку.
Але основна ідея вкинути. А далі думати ніхто не хоче, ідея підхоплена, адже треба виправдати якусь свою поведінку, свої ресентіменти і т.д.
 
Ось наприклад зі свіжого:

Це типовий приклад вкиду для виправдання своїх страхів, ресентіментів, незадоволення життям, тощо.
 
Ні ну вірно, чому це треба йти нам коли ось є вони………….
 
Але вони хіба не потрібні тут?
Так ми хочемо їх реформувати, щоб вони виконували свою роботу якісно і чесно.
Але ж це потрібно ТУТ.

Тож шановні давайте чесно визнаємо, що з тих ментів половина це якісь даішники або канцеляристи або і люди в патріотизмі котрих є проблеми. Тож ще невідомо на кого він спрямує зброю, так свою роботу він ще виконує (наприклад тупо реєструє щось в канцелярії) однак на фронті……….. Он навідник терористів в Маріуполі був ДАІшником. А якщо взяти за інших (наприклад криміналістів, оперативників) то хто буде підтримувати порядок? Те саме і СБУ, чи ніхто не чув про затримання агресивної вати. Те саме і прокуратури стосується адже з одного боку ми хочемо покарати винних а з іншого хто це робитиме якщо всіх послати на фронт?
Ну, а Внутрішні Війська тепер це Національна Гвардія, так вони і так на фронті. (Певно агітку складали таки на Лубянкє)
 
Або ось (це я чув на ТВі, але цей демагог любить повторювати це всюди):
 
Ігор Луценко: Міноборони має мобілізувати Пінчука

 
Добре мобілізували Пінчука. Чи він наразі для України корисніший в окопі під Дебальцеве чи як організатор українського сніданку в Давосі?
Або наприклад різні директори фірм. Ладно державні, але приватні часто керуються безпосереднім власником та засновником.
Так він пішов в окоп, а фірма? На ній же працюють люди. Вона за півроку скоріш за все тоді накриється і хто дасть заробіток тим людям котрі працюють на тих фірмах (часто це виробничі структури, торгові мережі, аптеки, служби, тощо)? Хто дасть роботу тим людям? Ігор Луценко?
І врешті решт чому тоді Ігор Луценко сам не в окопі? Що він такий корисний законотворець?
 
А от ще один фокус:
Скільки звинувачували Порошенко в тій ТИСЯЧІ котру він обіцяв для АТО і нарешті тисячу затвердили і от маємо знов критику і знов все не так (правда чому тоді не критикували Коломойського за його винагороди?):
 
Попытка с помощью надбавок для тех, кто на передовой, и премий за подбитый танк повысить привлекательность воинской службы - абсурдна.
http://censor.net.ua/news/323096/
© Слово [04.02.2015] | Переглядів: 1400

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.6/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook