для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ВСЄХ ДАЛОЙ! Дайошь! Ура! Слава! Славік?


ВСЄХ  ДАЛОЙ!  Дайошь! Ура! Слава! Славік?
Цікаві речі відбуваються останнім часом в Києві.
Ось кожні вихідні на Майдані відбувається "Віче".......... Присутні як правило біля ста людей включно з організаторами.
Над трибуною прапор якихось "рідновірів" котрі в натовпі роздають листівки про те, що у всьому винні ЖИДОХРИСТИЯНЄ.
А на трибуні виступають "світочі разуму" з різними ідеями. Основна ідея вже давно озвучена ВВЕДЕННЯ  ВІЙСЬКОВОГО  СТАНУ.
Цікаво, що ніхто (принаймні з тих з ким я поспілкувавсь) сам закон про АТО і про ВС не читав і що конкретно (які переваги і недоліки вони мають пояснити не можуть). Натомість апелюють якимись методичками де написано те, чого в законі не має, та їм це по....  байдуже. pardon.
Вчора вони вже договорились про повне відстронення влади і судити всіх за зраду. Влада як сказав їх очільник Фурса  НЕЗАКОННА. Потрібен імпічмент і введення ВС. pardon
 
Ось:

 
І цікаво мені стало хто ж цей Фурса? Оцей голова ГО "Всеукраїнське Батальйонне братство"
Ось він балотується на виборах у 96 окрузі:
От його офіційні:
 
Я, Фурса В'ячеслав Степанович, народився 17 грудня 1967року в місті Києві в робітничій родині. Сім’я проживала в місті Вишгород, Київської області.
.........
У травні 2014 року уклав строковий контракт з міністерством оборони України на проходження військової служби у Збройних Силах України. Проходжу службу, як доброволець, в зоні проведення антитерористичної операції у Донбасі.
.........
З 2014 року являюсь членом політичної партії «Правий Сектор». Обраний до політичної ради партії.

Цікаво як контрактник (?) армії може закликати до зміщення Верховного Головнокомандуючого?
Це в нас така АРМІЯ? i55
Цікаво як солдат батальйону котрий дислокується в районі Дебальцево постійно перебуває в Києві (?) (офіційно правда таких батальйонів ДВА 11 та 25 і обидва "Київська русь") але обидва у ВІКІ згадуються у Дебальцево і обидва підпорядковані МО.
 
Дивно батальйони там, на передовій, а контрактник тут в Києві на Майдані відкрито агітує за зміщення верховного головнокомандувача і не сам, а створивши якесь ГО..........
 
Покопавсь в Інтернеті далі. і ось що цікаво:
Это разбойник и убийца Вячеслав Фурса (по данным милиции: кличка – «Славик Вышгородский», родился в 1967 году, известен как уголовный авторитет Вышгорода Киевской области, поддерживает тесные контакты с лидерами преступных группировок Черниговской области).
Этот самый «Славик» Фурса начинал свой бизнес с реализации краденых автомобилей. В ноябре 2002, когда прокуратурой рулил еще один друг Столаров — Пискун, во время пьяной драки с несколькими милиционерами из Нежина, Фурса смертельно ранил одного из них. Ничего удивительного, но Фурсе удалось избежать уголовной ответственности. Его адвокаты утверждали на суде, что убийство милиционеров было в пределах необходимой самообороны. Кроме того, оказалось, что «мусора» были вдрызг пьяны. Очень нетипичное признание для правохранителей, если не учитывать, что судят «авторитета с крышей». Давление на судей, как поговаривают, оказывал Пискун лично.
 
Но вернемся к самому убийце и разбойнику Фурсе. У него со Столаром, как старшим, так и младшим есть целый ряд предприятий «на двоих», среди которых: ООО «Сяйво», ООО «Фудлайн», «Транснациональная компания «Славия», «Лига-М» и «НТЦ Дия». Последняя фирма «прошла» по давальческим операциям на нефтерынке, чем и заработала славу. Работает с «Укртатнефтью». Напомним, что именно «Дия» организовывала с свое время поставку сырой нефти из Российской Федерации на Кременчугский завод, а нефтепродукты оттуда реализовала уже на территории Киевской области по незаконным схемам. Не было для дельцов ничего зазорного и в том, чтоб продавать на заправках бензин А-76 под маркой бензина А-92. В тот период, когда мощные экспортеры Украины не могли получить «возвратку» по НДС, то эта самая фирма «НТЦ Дия» получила возмещение в размере 11 млн грн. При условии того, что реальный экспорт фирмы был в разы меньше. Проверка органов конечно бы обнаружила фиктивные схемы с НДС, да ее не было.
Може це не той Славік Фурса?
Але і рік народження і місце співпадають.
 
Отака хуйня малята.
 
А ще під кабміном чоловік з тридцять, протестували проти закупівлі ядерного палива в США (воно на думку протестантів небезпечне для України) У організатора запитали яка альтернатива? Російське паливо? Очі його забігали він сказав, що російське теж не варто купувати. Треба зупинити АЕС............
 
А під МО одні бійці Айдару били інших бійців Айдару. Ті що били називали тих котрих били агентами кремля. А ті котрих били казали, що ті що б'ють наразі вже не є бійцями Айдару, а нардеп колишній очільник Айдару просто вирішує таким чином якісь свої питання. Причому виявилось, що він (за їх словами) не чист на руку був і протягував в керівництво злочинців.
 
Отакий він був кінець минулого тижня.
І єдино що було адекватного (на мою думку) так це акція біля посольства РФ. Там нагадали Хуйлу про Маріупольський теракт його кремлівських наймитів.
Ось що було під посольством Хуйла:

© Слово [02.02.2015] | Переглядів: 2453

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.8/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook