для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Цей "бидло-бардак" закінчиться тоді, коли....


Цей
Ошиблись. Сколько авантюр
Прошло за долгие недели,
Мы не могли и не хотели
Менять излюбленный аллюр.
 
Не знать высокой бы цены,
И крови, брызнувшей на руки,
И жесткой круговой поруки,
И ощущения вины.

Из сайта Стихи.ру

 
Насправді, до виходу з бані написала інше ІМХО. Але, прочитавши крик душі Юлії Гирі, пишу ось це. Спочатку хочеться сказать "іттіть же ж вашу мать...", але не скажу, бо родичів не можна чіпати. Хоча, здається, деякий тип лохторату не може мати родичів, бо розмножується відпочковуванням від кореня людської Глупоти. Глупоти з великої літери, яка з просто примітивної глупоти стає Глупотою характеру кримінального, бо сприяє знищенню кращих з нації.
 
Нехай Юлія не тримає на мене зла, не хочу персонально її образити. Але з превеликим задоволенням вцідила б в пику отому груповому виборцю, що тупо пре, як баранисько, в пащеку до вовка. Йому, тому виборцю, кричать, волають "Дивись - то вовки, не  йди туди, здеруть шкуру, кров зцідять, проковтнуть з капцями!", й потім назовуться ягнятами. Але ні! Той тип виборця тупе суне голосувати,  "бо крєпкій хазяйствєннік", бо "обіцяв за 2 дні", бо "вміє домовлятися", бо "одягнув вишиванку", бо шпрехає по-турецькому,  бо "більш ні за кого".
 
Ні за кого ? Ті патріоти, що сьогодні вмивають Україну своєю кров*ю - то "ні за кого" ? То - ніхто ? То - недостойні бути Президентом ? Чому ? Бо не вкрали у держави шматок власності, коли все погано лежало ? Бо в них не досить гладкі підошви, щоб носити лаковані шузи ?
 
Тут треба б заматюхатися, але я просто спитаю - а чи були у вас докази, то вибраний вами  є Патріотом України ?
Не крєпкім хазяйствєнніком, не нєзамінним, не компромісо-обдарованим, а просто Патріотом України ? Тим - кому Україна - понад усе. Бо саме за такого поклали свої життя Майданівці.
 
Ні, ви не були впевнені, ви взагалі про те не думали, бо картинка в зомбо-ящику про  Патріотизм Президента - взагалі не згадувала.  Тєлєк просто Вам показував тіло на бульдозері - й вам того було досить. Вам сказали - завтра буде мир, й ви не задалися простим доречним питанням - щоб зупинити війну по бажанню, треба її почати. Але ж Україна її не починала - то як можна обіцяти її припинення в бажаний встановлений термін ?
 
Вас розвели як бараниськів. Ви - це такий тип виборця, який завжди буде топити Україну з найкращих побажань. Цей тип виборця називається "полєзниє ідіоти". Це ті, хто не аналізує, не думає, не критикує, не прислухається. Це ті, хто вірить. Це часто саме найщиріші прибічники християнства, яких привчено вірити. Це - рефлекс. Рефлекс такого собі морального рабства.
 
Ви, Юліє, чиста й чесна патріотична людина. Й серед виброців новоявленного преза таких є багато. Багато є й таких, хто наразі має мужність про свою пекучу помилку признатися на лобному місці.
 
Але - пізно. Є фраза "Довіра, як душа, одного разу відлетівши - не повертається". Можна її перефразувати інакше - "Шанс на свободу, як душа - одного разу пішовши, не повертається". В усякому разі, швидко й реально, як було після Майдану.
 
Як могло б бути, аби ви просто почули один аргумент "Батько Партії Регіонів, що крутився в гнояці разом і іншими мікробами, що заражали гангреною Україну, не може бути добрим вибором для України".
 
Отже, цей бардак не закінчиться нікОли, бо кращих побито, а гірші будуть наступати на граблі, бити ними лоба, але вперто сунути далі. Гірші (найнаівніші, найтупіші, найзатурканіші, зазомбовані, довірливі) будуть знов вибирати найгірших... Й позбавляти життя цвіт нації, той цвіт, що платить власною кров"ю за чужу помилку.
 
ПС. Просто попередження. Коменти сайтівських нецікавих місцевих тролів, що наповнюють сайт дешевим шумовим фоном,  віднедавна не читаю. Як казав один поважний пан, переступаю через кучки. Не напружуйтеся, панове. Моєї реакції на  видуви з ваших дуп не буде. Отож мінусуйте мовчки.
© Généralissimus [31.01.2015] | Переглядів: 3045

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.7/103

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook