пароль
пам’ятати
[uk] ru

Від Порошенка смердить державною зрадою


Від Порошенка смердить державною зрадою
Сліпий Пью, хоч і прикидається сліпим, але дивиться у самій корінь:
 
«ИМХО - надо люстрировать Порошенко - он при Якуновиче работал в правительстве Азирова министром экономики, чем скомпрометировал себя в глазах опозиционной демократической общественности. Напомню, що этот шоколадный фрукт умудрился идти на выборы Президента под лозунгом "Єдиного кандидата від демократичних сил" - шо это за "Демократычни сылы" так и осталось загадкой.
Есть также хорошо непроверенные слухи о постоянных контактах Президента и его Администрации с Москвой. В свете обострения военно-политической ситуации нужно назначить комиссию ВР с самыми высокими полномочиями и проверить эту информацию.»

 
Я ж вважаю, що Україна має не тільки скинути і заарештувати цього недолугого пересидента, а й судити його за переконливими ознаками державної зради:
Злочинної бездіяльності під час зовнішньої агресії.
Злочинне гальмування нарощування обороноздатності країни.
Злочинне зловживання службовим становищем для просування своїх ставлеників на керівні посади.
Злочинна консервація корумпованої системи державного керівництва.
Злочинне порушення Конституції  і посягання на узурпацію влади за рахунок створення у ВР більшості кишеньковою парламентською фракцією свого імені всупереч конституційному визначенню України як парламентсько-президентської республіки. Всупереч цьому положенню, Україна фактично залишається президентською республікою із декоративними повноваженнями парламенту, яким керують маріонетки президента.
Як на мене, то цей, ще не повний перелік, тягне що якнайменше на по життєвий строк, а враховуючи стан війни (може тому він його і боїться проголосити?) на страту за державну зраду…
До речі, це вимагає або введення посади віце-президента, або взагалі відмови від цієй посади, як непотрібної. Кому потрібне протистояння між дармоїдом пересидентом і реально працюючим прем"єром?
І скільки, ви казали, коштує пересидентська адміністрація? От вам і додаткові кошти на армію і на пенсії без жодної шкоди для держави...
© Ukrop [28.01.2015] | Переглядів: 1239
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.5/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook