для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

До питання про мобілізацію


До питання про мобілізацію
Тут виникло безліч питань (і їхніх тлумачень) з приводу мобілізації. Починаючи від категорій призовників і закінчуючи відчуженням майна юр/фізосіб.
 
Не моя тема.
Тому, усвідомлюючи, що на ДД «видатні» стряпчі, які є колоборантами та більшою частиною закінчили «дурфак», а з огляду на опановану під час навчання ментальність  - «медведчук» («захисник» Стуса, призначений КДБ), змушений інспірувати заповнення цієї прогалини (для стряпчих – «плєши»).
 
Почнемо власний дилетантський екскурс.
В соответствии с Указом Президента Российской Федерации от 16.09.1999 г. № 1237 «Вопросы прохождения военной службы», военнослужащие, проходящие военную службу по призыву, могут быть направлены (в том числе в составе подразделения, воинской части, соединения) для выполнения задач в условиях вооруженных конфликтов (для участия в боевых действиях) после прохождения ими военной службы в течение не менее четырех месяцев и после подготовки по военно-учетным специальностям.
 
Тобто, уся херня, про яку розповідають нам, що, нібито, призовників строкової служби РФ масово примушують підписувати контракти, недолуга.
 
Це «м*ясо» їде в Україну за указом Путлера. А значить, законно.
 
Тому, «мамєнькі» російські не мають жодних прав щодо своїх пацанчиків, загиблих за «рускій мір».
 
Які ж «прогалини» щодо нашої мобілізації, яка так само трактує спосіб направлення у зону бойових дій виключно тих, хто має ВУС?
 
Зараз почуємо.
© barbudas [28.01.2015] | Переглядів: 1315

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.5/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook