для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дипломатія в глазурі


Дипломатія в глазурі
Малюю картину: німецькі війська перетнули кордон, дійшли до Києва, захопили його і ведуть бої за дарницький залізничний вокзал. А в цей час МЗС совдепії катає цидулку до свого закадичного брата Рібентропа, де в дипломатичній інтелігентній манері натякає, що німецькі війська, які розташовані в Румунії поблизу кордонів з совдепією, викликають певне занепокоєння самим фактом своєї присутності. Бо вони ж на самісінькому кордоні і ось-ось можуть його ненароком перейти. І це вельми турбує уряд пана Молотова, оскільки протирічить попереднім домовленостям, закріпленим у пакті Молотова-Рібентропа. Мало того: підриває міжнародні зусилля по деескалації конфлікту на заході СРСР.
Скажете, безглуздя? Може й так. Але для нашої дипломатії неможливого мало. А може робити цнотливий вигляд під час погвалтування – то і є основний циміс професії дипломата?..
*
«Украина обратилась к Российской Федерации с требованием сообщить цели, районы ведения военной деятельности контингентом, размещенным вдоль государственной границы. Об этом говорится в комментарии спикера МИД Украины Евгения Перебийниса.
"По информации компетентных органов, Российская Федерация сосредоточила вдоль российско-украинской государственной границы более 50 тысяч российских военнослужащих, находящихся в состоянии полной боевой готовности, развернула в непосредственной близости к территории Украины вооружение и военную технику, которая раньше не дислоцировалась в приграничных районах РФ", - говорится в документе.
По словам Перебийниса, осуществление этих и других мероприятий военной деятельности с неопределенными задачами (Перебийніс - ідіот?..) вызывает естественное беспокойство в Украине, противоречит международным обязательствам российской стороны, в том числе в контексте Минских договоренностей, а также подрывает международные усилия, направленные на деэскалацию ситуации на востоке Украины».

http://news.liga.net/…/4836102-ukraina_cherez_obse_potrebov…
*
Хлопці-молодці, що вас так напрягають оті війська на кордоні? Ми вже який місяць воюємо з отією Росією і її війська вельми кошерно себе вочувають на нашій території з усіма їхніми "градами", "смерчати" і "буратінами". Знаєте, що таке - "смерч"? А "буратіно"? Погугліть, все рівно на роботі пасьянси розкладаєте. Будете вельми здивовані. То може й з цього приводу запитаєте і дасте 48 годин на посміятися з вашої цидулки, бо ж путиноїди не такі гальма, як ваш Клімкін і Перебийніс. Кидайте вже курити свій дипломатичний бамбук з липецьких вафельних трубочок в глазурі і наводьте різкість на Донецьк, на Дебальцево, бо російські війська вже тут, в Україні...
І от в той час, коли оці самі російські війська, з непритаманою їм німецькою пунктуальністю, цілодобово вивалюють вагонами БК на наші позиції, коли гинуть і беруться в полон наші бійці, коли зносяться з лиця землі наші міста і села – дипломать їх так дипломати демонструють своє вміння лягати так, щоби пану ґвалтівнику було зручно заходити з усіх боків і його нічого не дратувало, бо він же може дійсно розсердитися і ось тоді він зробить всім і страшно, і боляче. Тому краще не пручатися, суворо кажуть нам наші професійні сутенери з печерських пагорбів. Ми знаємо свою справу, розслабтеся! – і непомітно перебирають хтивими пальцями розпихане по кишеням бабло.
Все буде гарно! – впевнено кажуть нам хлопці з дегенеративною артикуляцією і аплікатурою наперсточника.
Билив мі, сцуко! – запевняє нас гарною англійською головний сутенер.
П.С. Аеропорт ми ж не збиралися здавати, да, Пеця? Чи таки збиралися?..
© sampo [22.01.2015] | Переглядів: 3569

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/77

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook