для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А ми готові?


 А ми готові?
Мені невідомо, але здається, що можновладці, а особливо Карамелькін і його наближені особи готуються до приходу Х - ла до Києва. Інакше, як можна пояснити кадрову політику в Міністерстві оборони, Прокуратурі, суддівськім корпусі. Візьмемо, наприклад Прокуратуру. Хіба має мати претензії Х-ло до Яреми? Ніяких! Він сам і всі його заступники дуже сумлінно наближали день перемоги Х - ла. З усією жорстокістю і справедливістю закону судять лише «майданутих», а благородний ополченців відпускають, та ще й вибачаються за принесені незручності. Взяти того ж Портнова. До 15 січня він спокійнісенько гуляв по Україні, поливав нас брудом, а коли вирішив виїхати, то доблесна прокуратура з 16 січня оголосила його в розшук. Дуже оперативно. Правда, мабуть перед оголошенням у розшук даного суб'єкта, прокуратура спочатку поцікавилася у погранців, чи перетнув він кордон. А то якось незграбно могло вийти. Хлопці на кордоні, не підозрюючи про домовленості у верхах, могли б його заарештувати. Як би тоді викручувався Ярема? Грошеняткі-те він вже отримав. Довелося би відігравати все назад, і Портнов в двадцятий раз виграв би судову справу проти нього. А які кадрові призначення в цій службі! Казка. Х - ло і Бандюкович в екстазі. Всі свої люди. Злодій на злодієві і злодієм поганяє. Ярема та його люди вже з чистим сумлінням мають свердлити дірочки в своїх парадних мундирах для ордена «Герой Російської Федерації»
 
Ви гадаєте, у Військовому відомстві краще? І це в ту мить, коли країна, напружуючи всі свої, дуже невеличкі ресурси, намагається протистояти ворогові? Коли заступник Начальника штабу Збройних сил заявляє, що його з --- бал Донецький аеропорт і  його з---бали ці б - цкі кіборги! До речі, він теж в першому ряду претендентів на найвищі ордени Росії. Коли у тиловому відомстві начальником КЕУ призначена директор туристичного агентства і за сумісництвом продюсер однієї, дуже неоднозначною особи, дружини ворога України Медведчука. І ця чиновниця живе в скромному будиночку під Києвом, вартістю всього в мільйон доларів. Ну не мільярд ж !, а всього мільйон. Уявіть собі, це нікого не цікавить, особливо прокуратуру. Ну а те, що ця чиновниця закуповує вугілля для котелень КЕУ такий, що його навіть піском в бетоні використовувати не можна, це прокуратурі нецікаво. Прокуратуру цікавлять більш важливі речі, наприклад, образа державних символів, у вигляді розірваних портретів Карамелькіна. З яких це пір, портрет глави держави є державний символ? По всій Україні прокотилася хвиля диверсійних актів. У всіх нормальних країнах на упіймання терористів йде максимум тиждень. Ви чули, щоб хоч одного терориста схопили в Україні? Може я погано бачу і чую, але я не чув.
 
По всіх засобах масової інформації, особливо по телебаченню, несуться переможні крики про те, що ми беремо сотні російських десантників, офіцерів, генералів в полон. Це дуже добре. Беріть. Але чому немає доказів цьому ?. Що єдиний раз показали? Купку якихось солдатів, яких з вибаченнями через день відпустили. А решта! Чому по телебаченню не показують їх фотографії, інтерв'ю, документи, які засвідчують їх причетність до російської армії? У висновку, сумний кінь Лавров відверто глузуючи, сміється над нами, каже, що ми недоумкі і видаємо бажане за дійсне. Чому Зурабова не викликають кожного дня на килим в наш МЗС і не видаємо йому ноти протесту? Чому йде брехня з екранів телевізорів про те, скільки було «заблукалих» солдат, які їхали, а не йшли, як говорячі голови кажуть нам, по аеродрому, скільки з них загинуло і скільки ми при цьому втратили техніки? Невже Ви думаєте,  якщо сказати народу правду, від цього зменшитися бойовий дух і патріотизм? Ніколи! Народ ще більш згуртується і озлобився в боротьбі з нашим зовнішнім ворогом.
 
Чому наш уряд де-факто визнало існування Кримського автономного округу Росії ?, підписавши з ними відповідний договір. Як можна підписувати договір з ворогом про постачання електрики в Україну, при тому, купуючи у ворога електрику на 15 відсотків дорожче, ніж продаємо його в Крим? Чому наш уряд бреше нам, що воно купує вугілля антрацитових марок у якихось фірм в Україні. В Україні на звільнених територіях немає шахт у яких видобувають антрацит. Виходить, це вугілля ми купуємо у сепарів, тим самим фінансово підтримуючи їх у війні проти нас. Чому з абсолютно легальною і прозорої схеми купівлі вугілля через одну, дуже відому англійську фірму, яка цінує свою репутацію, наша прокуратура, з подачі самого карамелькіна, зробила ці покупки злодійськими? Може тому, що там не було враховано 6 доларів відкату? Може й тому купують вугілля в Росії, бо там є відкатна складова і напевно немаленька.
 
Про суддівський корпус я взагалі мовчу. 99,9% з них чекають, коли прийдуть визволителі від Х--ла і дадуть їм ордени та російську зарплатню. До речі про зарплатню. Тоді, коли життєвий рівень 97% українців знаходиться нижче плінтуса, коли вже рік, а ні на копійку не підвищилися пенсії й зарплати вчителів, медпрацівників, народні обранці, вищі держчиновники, судді, в два рази підвищили собі зарплату. Та ще й кричать, їм і цього мало, а то бач-те буде спокуса красти. Звичайно, як каже видатний борець за права народу, а нині народний депутат Наєм. «Хіба можна прожити на 5000 гривень». Я йому з повною відповідальністю відповім - «Можна і не на п'ять тисяч, які захмарні і недоступні для вчителів, пенсіонерів, які виживають на одну тисячу.» Правда, як ми живемо, вірніше виживаємо, з острахом чекаючи майбутнє підвищення в п'ять разів ціну на газ і електрику, я йому не скажу. Він все одно не зрозуміє.
 
У висновку маю сказати, вірніше побажати нашому уряду. Не вважайте нас нічого не розуміючим бидлом. У нас мізки трохи краще, ніж у більшості своїй у вас. Кажіть нам правду, яка б жорстока вона не була. Згадайте майдан і прецедент з Януковичем. Де зараз він та його чиновники? Народу, взагалі-то до п'ятого ноги, хто у нас президент, генпрокурор, прем'єр-міністр. У багатьох країнах, прості люди навіть не знають їхні імена. Якби Янукович і його команда дотримувалися всіх правил, не крали і не топтали нашу гідність, то він і досі був би президентом. Народ на майдам війшов не за Карамелькіна, не за «Кулю в лоба», не за «Крівавого Пастора» і тім паче за Наема. Народ на майдан вийшов за правду і порушену гідність. Не намагайтеся її забрати у нас!
Слава Україні.
© Tutanhamon [22.01.2015] | Переглядів: 3653

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.2/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook