для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

...і собака Путіна


...і собака Путіна
Я вибачаюся, от Антон Геращенко – він же, начебто, має якесь відношення до МВС? Він там на зарплаті? Чи як от ми на війні – за ідею? Тобто – даром… А якщо таки на зарплаті, то за що ж він свої бабки отримує? А за вільне блогерство. Як його шеф, який підсів на фейсбук і громить там ворогів – аж шмотья в різні боки летять.
От і цей, Антон: постить собі - що на душу ляже. А теоретично мусив би пояснювати, чому у нас внутрішні сепаратисти і колабораціоністи живуть так весело й вільготно і коли ж, врешті, наші рожевощокі міліціянти вульгарно розчепірять свої гламурні портупеї, дістануть звідти чорні револьвери, від яких за квадратний метр несе зброярським лубрикантом і влучно перестріляють всіх сепароподібних ублюдків, починаючи з недостреленого ублюдка Гепи. Причому Гепу – з повтором, на біс…
А ще краще – звично закатують їх у своєму ментовському відділку, як вони це вміють: ну, там «слонік» і далі, що у них там в меню. Їх же цьому вчать в ментовських школах?
Але нічого подібного не повідомляє пан Геращенко своєю головою. А видає в ефір емоційні сплески, вельми характерні для бровеносних брежнєвських часів, хто пам’ятає той золотожильний для різномастих речників період. Це коли партія завзято клеймила недоліки, не заглиблюючись у причини їх виникнення і не уточнюючи, хто конкретно за це відповідає.
Отак і Геращенко. Тут, як то кажуть – школу не проп’єш!..
 
Anton Gerashchenko
Среди тех кто получил сегодня в Харькове ранения - 4 - ро девушек в возрасте от 19 до 24 лет!
Сволочи! Вы за все ответите!
Европа! США! Цивилизованный, как Вы себя называете мир, какие Вам еще нужны доказательства того, что с Путина надо изолировать как бешенную собаку, когда он уже принес смерть и кровь в ранее далекие от линии фронта украинские города?!

 
Отак от, сцуко!
Сволочі! – каже Геращенко і добавляє - Отвєтітє за всьо!
І на цій же мажорній ноті наш бойовий Антон продовжує: ізоліровать собаку Путіна!..
То оскільки пан Антон ніяк не наведе різкість на предмети, які лежать поруч, я хочу відкрити йому брутальну правду жизні: собака Путіна, яку треба ізолювати, живе у Харкові і непогано себе там почуває. Кличка у неї – Гепа, але ця собака відкликається й на поганяло - Кернес. Ще там десь крутилася собачка поменше, на кличку – Жилін. Собачку вже давно пора б пристрелити, як і його хазяїна, але ж ця скажена собачка була обласкана якраз отією конторою, де зараз прописаний пан Антон. А ще там же, у Харкові, появився такий собі вельми русофільський осередок з канонічно-православним лейблом – «ісход».
То Антон би якось відірвався від клави та пошарив би там руками навколо Гепи з «ісходом», може й впіймав би яку собаку Путіна…
А краще – влаштували б всьому цьому кодлу ісход з України, років так на сорок.
© sampo [20.01.2015] | Переглядів: 4143

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.1/80

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook