для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Рошен в шоколаді


Рошен в шоколаді
Ви Косюка ще пам'ятаєте? Ще не стерся у вдячній памяті народній його протоптаний слід по мілітарній часті? Не засрала його курочка ряба? Нє? Якось так ефектно, з фанфарами, з зачиткою похвальних пергаментів від самого фараона призначали Косюка разводящім по мілітарній часті, а от звільняли - тихо і скромно, по-сімейному, без зайвих гостей, без особливої преси і аналізу зробленого. І пішов наш Косюк - чисто, як англійський джентльмен, не попрощамшися.
От що не кажіть, а вміє наше ясновельможне президентоподібне кадри підбирати. І вже у мене від його нових призначень виникає рефлекс - як від удару струмом; просто здригаюся в очікуванні нових героїчних горизонтів, які буде завзято штурмувати його креатура.
Тут же кого не візьми - всі на скрижалі історії попали. І все по класичному принципу -
"Злодейства крупные и серьезные нередко именуются блестящими и, в качестве таковых, заносятся на скрижали Истории». А мелкие злодейства даже современники бранят".
Але дрібних "злодейств" наші медведі на воєводстві не вчиняють. Вони по-крупному, щоби їхнє ім'я вже з тих скрижалів відбійним молотком сам Стаханов не зішкрябав. Щоби навіки, значить. Хоча, треба віддати їм належне, скромність - то їх друге ім'я. Утнувши якесь криваве "Ізварине" чи той же "Іловайськ", скромно залишаються в тіні або з чистою совістю йдуть у відставку. А їм на заміну приходить новий "воєвода".
Так от: в контексті всіх попередніх призначень - вельми вдалих з позицій інтересів держави (як вважає, вочевидь, порох), а також в контексті війни між Росією і Україною, порох знайшов ще одного пацанчика державного масштабу на стратегічну посаду. Причому - буквально поруч знайшов. Отак от з закритими очима навколо себе в темноті пошарив руками - і тут же впіймав шоколадного зайчика фірми "рошен". Просто кузня державницьких кадрів, а не мармеладоварня...
І яка відстань по осі "У" була від мілітарних питань до курей, накормлених стероїдами (під час війни, на секундочку...), от така ж відстань пролягає по осі "Х" від солодощів з ГМОшною соєю до питань національної енергетики. Тобто - один крок. Тільки новий пацанчик виявився більш вундеркіністим. Всього 24 рочки, а вже справно ділить мегавато-барелі на кілометро-долари.
Ау, фанати зефіру в шоколаді, ви б якось прокоментували цього нового призначенця, чи що. Ну, так, просто у мене спортивний інтерес...
 
"Временный исполняющий обязанности главы Нацкомиссии, осуществляющей регулирование в сфере энергетики и коммунальных услуг, Дмитрий Вовк ранее работал менеджером кондитерской корпорации Roshen.
Соответствующая информация указана на его странице в социальной сети Linkedin, сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Украинские новости. Судя по биографии новоназначенного 24-летнего чиновника, он никогда не был причастен к сфере энергетики. Его последним местом работы указана Российская Федерация, город Москва, должность - национальный менеджер Кондитерской корпорации Roshen".
Источник: http://censor.net.ua/n319951
© sampo [16.01.2015] | Переглядів: 4334

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/64

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook