пароль
пам’ятати
[uk] ru

Про Росію і ціни на нафту.


Про Росію і ціни на нафту.
Нафта вже нижче 50. І настрої основних гравців на ринку кажуть нам, що ціна повинна падати ще. Здавалось би, Путін повинен цілодобово думати, як вийти з України з мінімальними іміджевими втратами.  А розвідка чомусь каже про протилежне. Російські війська не тільки не виходять з Донбасу, а й щоразу більше беруть все під свій контроль. При якій же ціні нафти Путін залишить нас у спокої?
 
Згадується старий анекдот, в якому син каже батькові: "Тату, горілка подорожчала, тепер ти будеш менше пити." А той відповідає: "Ні синку, тепер ти будеш менше їсти."
 
Так і тут. Відсутність легкодоступних корисних копалин на Кубі і в Північній Кореї відбилася тільки на добробуті простого люду, але не зашкодила їх керманичам дуркувати по повній. Нагадаю, що Кім Чен Іну ніщо не заважає утримувати мільйонну армію. Які дії Путіна дозволяють думати, що його розчулять злидні народу? Його поведінка швидше каже, що він, закусивши вуздечку, буде скакати тільки вперед, закручуючи гайки всередині країни і демонстративно гавкаючи назовні.
 
Кремль радісно підхоплює дії світу, спрямовані на ізоляцію Росії. На зовнішні санкції відповідають своїми, внутрішніми. Паралельно з відключення Криму від інтернет сервісів Думою приймається закон про те, що сервери, які зберігають інфу про росіян, повинні стояти в Росії. Тобто, будь який сайт можна буде заблокувати за те, що той файли cookies зберігає. Нагадаю, що кукіси – це теж інфа про юзера. Отже, залишилося тільки вибрати день, коли іноземні сайти будуть визнані винними в руйнуванні скрепів. Потім лишиться тільки ввести виїзні візи, щоб довершити повну ізоляцію на манер Куби, чи КНДР.
 
Чи є надія на бунти всередині Росії? А звідки тим бунтам взятися? Кишенькові ЗМІ виконали своє завдання: навіть школярі знають, що винні в проблемах Рашки – хохли, піндоси і інші жиди. А Путін – пламєнний борєц за всьо харошеє. ФСБ спокійненько, в плановому режимі, проводить свою роботу з ідіотами, які все ще мають свою думку. Тож, коли слідом за Навальним підуть ще декілька найактивніших, тим 20 відсоткам, які ще не втратили клепки, розум підкаже, що варто зробити вигляд, ніби віриш Кисельову. Так що, на серйозну бучу в Росії, на жаль сподівань мало.
 
Тож, при якій ціні нафти Путін лишить нас у спокої? Боюсь, що при ніякій.
© Коваль [12.01.2015] | Переглядів: 4537

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook