для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Гуманітарний гуманізм до ворога


Гуманітарний гуманізм до ворога
Ви пам’ятаєте Пікуля - „Реквієм каравану PQ-17”? Це питання не для „покоління пепсі”, а для „покоління тархуна”, кефіроподібної сметани і молока в бідончиках. Ну, це коли ще не було планшетів, а люди носили з собою паперові книжки і читали там букви.
Для тих, хто не читав: „PQ-17” – то такий військово-морський екшин, фабула якого проста і дохідлива своєю прямолінійною ідеєю навіть для середньостатичного генерала, а саме: каравани, які везуть зброю і БК, треба тупо знищувати в дорозі. Чим і займалися пірати папаши Деніца протягом всього роману – люто топили транспорти зі зброєю.
Але там зрозуміло – у них була війна. А якби не війна а АТО?..
Я чого питаю: тому що з цими гумовими конвоями неприємність трапилася. Всі десять попередніх возили виключно макарони, томатну пасту і памперси, а от в одинадцятому – БК для „града”.
У нас, кажуть, десь в куширях є замаскована під навколишнє середовище розвідка; це такі сурові, як солдатська нитка, бійці рукопашно-аналітичного фасону черепа, викроєного по лекалам КГБ. Ну, тобто – голова холодна, погляд колючий, а вместо сєрца – „камєнний топор”. То мені цікаво: оці розвідники, вони взагалі хоч іноді оживають для виконання своїх шпигунських функцій чи таки вже навічно завмерли як біблейські соляні стовпчики, і якщо пересуваються, то тільки до віконечка з баблом?
От що пише злобний нет:
„Одиннадцатый по счету так называемый "гуманитарный конвой", которые российские власти присылают на оккупированные территории Донецкой и Луганской областей Украины, привез не продукты питания, лекарства и детские игрушки, а боекомплекты для реактивных систем залпового огня”.
І кіножурнал для наших юнатів з картиною розгрузки БК під бидлуватий закадровий супровід.
https://www.youtube.com/watch?v=7ZlK61jykEs
А тепер питання: „комуположено” знали про БК для „градів” чи ні? Якщо не знали – на фіга тоді потрібні? Якщо знали - чому не розхерачили? Чому цей БК не підірвався по дорозі? Чому? Чи це у них задача така, щоби снаряди були довезені і акуратно випущені в наш бік?
Я от чому питаю: тому що у мене є таке чисто інтуїтивне відчуття, що між інформацією про розвантаження БК для „градів” і отакими повідомленнями на ФБ -
Катруся Коханівська: „Півгодини тому знову крили градами. Але не влучно.
Слава Всемогутньому Богу!”

- що між цими повідомленнями є якийсь невловимий для нашого генштабу зв’язок. Нє?..
© sampo [12.01.2015] | Переглядів: 4426

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/60

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook