для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

КРИЗА ЖАНРУ В РОЗДІЛІ "ФОТО" НА ДД?


КРИЗА ЖАНРУ В РОЗДІЛІ
        Проглядачи розділ фото на ДД виявив "веселу закономомірність".
        Путін-ху@ло, ватники, ватники, лугандонці, путін-ху@ло,путін-ху@ло,путін-ху@ло,путін-ху@ло,путін-ху@ло, ватники, нафта впала,путін-ху@ло, рубль впав, путін-ху@ло,теракт в Парижі, путін-ху@ло,путін-ху@ло,путін-ху@ло,путін-ху@ло, патріотична листівка, путін-ху@ло,путін-ху@ло,лугандонці, путін-ху@ло,путін-ху@ло, інше, путін-ху@ло,путін-ху@ло,путін-ху@ло,путін-ху@ло, парашенко пиздл@-під@р шикаладний, путін-ху@ло, яйценюк - пед@рило брехливе обрізане, путін-ху@ло,путін-ху@ло,путін-ху@ло, ватники, патріотична листівка, путін-ху@ло, лугандонці, лугандонці, путін-ху@ло,путін-ху@ло,нафта впала,путін-ху@ло,путін-ху@ло, путін-ху@ло,путін-ху@ло,путін-ху@ло,рубль впав,путін-ху@ло путін-ху@ло,путін-ху@ло,путін-ху@ло,...
        
       Складається враження, що у всіх бідах України і українського суспільства, економічних негараздах винуватий тільки Ху@ло, сєпари (п'ята колона) і ватники. Таку суспільну думку цілеспрямовано формує переважна більшість засобів масової інформації. По всім центральним ЗМІ в основному, жодного слова  критики про невиконані обіцянки президента, прем'єра, їх відверті провали, як в кадрах так і економіці, зовнішній політиці та ін. Рік пройшов, "а віз і нині там".   Поки війна, "друзі" під шумок наживаються на війні, пиляють бюджетне бабло, подвоють і потроюють підконтрольні їм капітали та активи, дерибанять ласі шматки підприємств, землі, тягуть відкупні у ригоаналів за дах.  А самі між собою в саунах і басейнах сміючись кажуть "Нехай патріотичний  планктон потроху воює, калічиться і гине".
 
       Звичайно,споконвічна біда Українців довірливість, терплячість та наївність. Можливо співвинуватці всіх бід десь "посередині" в розділі фото на ДД і на верхівках владного олімпу (гівно, воно завжди вспливає)?  
 
       Вороги чинять з нами так, як ми їм це дозволяємо.
 
      "Той ворог небезпечний, хто видає себе за друга" (Г. Сковорода)
© Babinets V. [12.01.2015] | Переглядів: 2697

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.4/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook