для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А чому буває вітер?...


А чому буває вітер?...
     Оце сидю, новостя в тирнеті читаю. Хто куди з державних мужів поїхав різдвяні свята святкувати, чи то, державні питання вирішувати. Ну, так сказать, приятне з полєзним совмєстіть. Пробую сообразити шо там Сеня к контрафеерге розказував. Пичальні новостя почитав про обстріли рашистами наших хлопців в лугандонії та даунбасії. Приємні новостя почитав, скільки рашензольдатен перетворилось на груз 200, чи просто на баночку з попілом. Там у мірних сіпаратістів, виявляється, пересувні крематорії працюють, 24 години на добу 7 днів на тиждень, без перекурів. Навіть виробнича потужність в тих крематоріїв символічна. 200 кг біоматеріалу спалює за одну загрузку. Ну груз 200 і потужність – 200. Всьо правильно.
     Та це не головне. Оце наткнувся на такий матеріальчик. http://economics.unian.net/industry/1030288-podkontrolnyiy-terroristam-alchevskiy-metkombinat-poluchil-v-noyabre-2014-goda-iz-byudjeta-pochti-300-mln-grn-nds.html
І вибачайте, шановні, ніфіга не пойняв. Алчевському комбінату повернули майже триста мільйонів НДС за листопад прошлого року, за жовтень 143 мільйони. 50% + 2 акції комбінату належать фактично рашке. Керує в тих місцях зборище під назвою батальйон «Призрак» во главє з якимсь там льохою мозговим, чи безмозглим. Наші фінансові долбаньки внятно нічого пояснити не можуть. Ніпонімаю.
     Може, шановне панство, мені туповатому хтось розтолкує, чому в Донецьку і Луганську фактично війну з рашкою називають АТО? Чому «мазутні» компанії «Паралель» та СК Петроліум (про інші не знаю, брехати не буду) регулярно возять здоровенними бензовозами бензин та дизпаливо з території України в зони АТО підконтрольні рашистам? Чому туди безплатно постачається газ та електроенергія? Чому практично російським компаніям, повертають НДС. І ще таких чому штук сто. Жду відповідів.
© TVOREC [10.01.2015] | Переглядів: 1686

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook