для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Антинародний фронт. Частина перша.


Антинародний фронт. Частина перша.
520 млн грн в 2015 році буде витрачено на функціонування Верховної Ради України.
 
1 млн 230 тисяч гривень на одного депутата парламенту. В цю суму входять зарплата, помічники, приміщення, висвітлення діяльності тощо.
 
В нас досить дорогі народні обранці, і дуже складна ситуація в країні, щоб ігнорувати їх діяльність, як українці це робили раніше. Тому пропоную більше детально познайомитись з громадянами, яких ми найняли на роботу та утримуємо за свої податки.
 
Першими будуть представники фракції «Народний фронт». Перш за все, тому що саме ця фракція отримала найбільшу підтримку в багатомандатному окрузі. Ну і тому, що їх лозунгом був «Сильна команда для складних часів». Враховуючи, що складні часи вони вже організували, потрібно познайомитись з цією «сильною командою».
 
Коли говорять про «Народний фронт» виборці переважно думають про цих політиків.  

 
Проте це лише іміджеві локомотиви партії – їх показують по ТВ та саме вони виступають під час різноманітних шоу. Ми не будемо зупинятись на їх персонах, бо кожен з них так чи інакше має реальну підтримку та довіру населення. Більш важливим є дослідити тих невідомих, кого за своїми спинами ховають публічні особи партії.
 
Щоб уникнути звинувачень в упередженості та вибірковості будемо розглядати депутатів за алфавітом, так як вони розміщені на сайті парламенту.

Алексєєв Ігор Сергійович

Перше, що кидається в очі – пан Алексєєв знаходиться на утриманні родичів. За 2013 його офіційна заробітня плата склала 3454 грн в місяць, що вилилось в 41 тисячу доходів. Родичі за цей же рік заробили 260 тисяч.
 
Депутат скромний - мешкає в квартирі на 47 кв.метрів.
 
Два роки працював молодшим науковим співробітником, потім адвокатом в компанії „МЛГруп“, яка належить міністру юстиції Павлу Петренко. Коли в 2012 Петренко став нардепом, Алексєєв пішов працювати його помічником.
 
Не дивлячись на скромний дохід, родина депутата Алексєєва змогла придбати позашляховик Mitsubishi Pajero 3 та Hyundai Elantra 2011 року.
 

 
Депутат має 187 тисяч гривень заощаджень в банках. Звідки вони взялись звичайно не зрозуміло.
 
Загалом можна сказати, що Ігор Алексєєв не є самостійною політичною фігурою, і скоріше є ходячою карткою для голосування міністра Петренка.
 
Бабенко Валерій Борисович

 
Цей літній депутат має більше досвіду ніж свій молодий попередник. Що проявляється і в матеріальному еквіваленті.
 
Родина Бабенко має три квартири 55,7, 66,2 і 120,7 кв.метрів + будинок на 225,8 кв.метрів, та декілька земельних ділянок: дві по 1 200 кв.метрів та одна на 5000 кв.метрів.
 
Також у власності є три авто: Infinity EX-35, Mitsubishi Outlander XL та Nissan Primera.
 

 
Людина останні 10 років працює державним службовцем. Офіційного бізнесу немає. Проте це не завадило йому набрати житла на 470 квадратів, машин на 800 тисяч гривень та ще  84 сотки землі на додачу.
 
Крім того пан Бабенко має схильність розпускати руки. В 2012 році він побився з співробітником ДАІ, через невірно припарковане авто – інспектора госпіталізували з черепно-мозковою травмою.
 
Бойко Олена Петрівна

 
Інформації про цю пані не дуже багато. Закінчила українську філологію педагогічного університету, та академію управління при Президентові України. Працювала помічником народного депутата.
 
Напевно найскромніший парламентар: за 2013 рік Олена Бойко заробила 35 818 грн. Тобто 2984 грн в місяць. Ще 4380 грн стипендії за рік отримав її син. Має дві квартири 64 і 42 кв.метри. Їздить на скромному Renault Symbol, 2007 року. Та ще й виплачує два кредити в Дельтабанку та Приватбанку.
 
Скоріш за все пані Олена теж «ходяча картка для голосування». Але принайні жінка зробила кар’єру))
 
Бондар Михайло Леонтійович

 
Перевершив пані Олену за скромністю. Людина заробила за 2013 рік 10 тисяч гривень. Так, вам не почулось – 10 тисяч гривень. Новообраний депутат довів що можна жити не просто на прожитковий мінімум, а на 833 грн в місяць smile3
 
Володіє 1/3 квартири на 100 кв.метрів та мікроавтобусом OPEL VIVARO.
 
Має вклад в банку в сумі 157 000 грн. Звідки він взявся при таких прибутках не зрозуміло.
 
Єдине, що виправляє імідж пана Михайла – він є учасником АТО, та колишнім евромайданівцем і очолював одну з сотень самооборони. Подивимось чи виправить Майдан і війна звичку депутата Бондара приховувати свої доходи від держави.
 
Бриченко Ігор Віталійович

 
Колишній нардеп та депутат Миколаївської обласної ради. Власних доходів -  244 304 грн. Бізнес дружини - 431 294 грн.
 
За 2012 рік, як бізнесмен він отримав більше 7 млн доходів, і був названий другим офіційно найбагатшим кандидатом від опозиційних партії на виборах до парламенту.
 
Справжній земельний магнат, має у свій власності 232 800 кв.метрів землі. Ще 84 200 кв.метрів землі мають родичі.
Також має будинок на 215 квадратів та квартиру на 41 кв.м.
 
Авто: Skoda Super Ambition  та Volkswagen Caddy.
 
Поки що відмітився кнопкодавством, та тим що вже за 1 місяць не виконав 7 з передвиборчих обіцянок.  
 
Найбільш цікавим є скандал з Кличком. Саме Бриченко був тим депутатом, що вніс правки до законів України, які могли не дозволити Віталію Кличко балотуватись в 2015 році на посаду Президента.
 
За 2 роки минулої депутатської каденції подав 13 поправок до законопроектів та направив 23 депутатських запити.
 
Ось так виглядає перша алфавітна п’ятірка Народного фронту. Звичайно це краще ніж масажисти Азарова та водії Ахметова, проте поки що складно назвати «сильною командою» людей, які приховують доходи та беруть участь в сумнівних політичних оборудках.
 
p.s. Про решту депутатів від пропрем’єрської політичної сили та інших партії читайте в наступних публікаціях.
 
© Alex Ravchev [08.01.2015] | Переглядів: 5036
Мітки: #Яценюк 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook