для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Бути трезвим - хорошо, бути п'яним - плохо


Бути трезвим - хорошо, бути п'яним - плохо

     Ми всі дружно плюємо на расєйську вату. Зомбаки мов там всі, дєбіли і алкаші. А в самих то шо твориться? Теж алкоголь п’янстуїм. І не просто п’янстуїм, а прямо національна катастрофа. Те що в бюджетників зарплати як у зайця хвіст, то дарма. Якось виживуть. Затягнуть пояски тугіше, і всі проблеми. Ну пенсії маленькі. І шо з того? Це шо, проблема? Аж ніяк. В старості багато їсти – вредно для здоров’я. Пенсіонери повинні бути тОнкі, звОнкі і прозрачні. Як тібетські монахи. Тоді їм і температура зимою в квартирі + 15*С буде здаватись Сахарою.
    Ну єсть ще невеличка проблемка під кодовою назвою АТО. Ну подумаєш. Якась там босота воду в Донецьку і Луганську мутить. Ну, ніби то, щось там рашка їм допомагає сіллю та водою. Ну гинуть кращі українські хлопці в тій АТО. Обіцяє гарант за пару днів с тим покінчити. Ось тільки свята новорічні відбудемо і зразу все наладиться. Ага, ще забувся. Крим там рашка анексувала, чи просто загарбала. Та яка різниця. Це не проблема. Помучиться вона трохи з тим Кримом та й поверне назад, з доплатою. Лише б тільки забрали. Шо, Хрущов дурний був, чи що? Був би дурний, не обміняв би родючу Кубань на Кримські степи. Це не проблеми. Саме все розсосеться.
   Проблема в тому, що народ в нас повально п’є алкоголь. Оце проблема. І вирішувати її треба негайно. Тверезість – норма життя. От над цією головною проблемою і ламають голови, від президента, до самого задрипаного депутата. І думати є над чим. По-перше, треба придумати на скільки збільшити акцизний збір з алкогольних напоїв. По-друге, треба класифікувати, що відноситься до алкогольних напоїв. І це все треба так збалансувати, щоб бюджетникам хватало коштів купити дві коробочки кефіру на місяць, а пенсіонерам – одну. Тут, наразі, треба якогось Фур’є чи Лобачевського. А де їх зараз візьмеш. Дипломи то у всіх куплені. Ледь табличку множення знають.
   Та головне, треба вирішити, що являється алкогольним напоєм. Ось уже приблизний проект намальований. Є така бамага,  закон про внесення змін до Податкового кодексу (№71-VІІІ від 28 грудня 2014). В ньому написано, що пиво - є стопроцентний алкогольний напиток, а також всі напитки, які мають вміст етилового спирту більше 0,5%. А в ці 0,5% входять кефіри, молочні закваски, натуральний хлібний квас, деякі «лимонади». Тож тільки вода з колодязя може бути без алкоголю. І з 1липня 2015 року на кефір буде акциз, як і на шотландський віскарь.
   Головне твереза голова, а все решта, то не проблеми, а так, білий шум, від якого тяжко позбавитись. А тут зразу двох зайців бабахнуть можна, і народ потверезішає і бюджет поповниться. Недаром же ще академік Углов Ф. Г. в шістдесяті роки писав, що немовля за рік, разом з кефіром, вживає до 150 мілілітрів чистого етилового спирту. От вам і причина раннього дитячого алкоголізму. І влада, дякувати її, успішно почала з цим боротись. Успіхів її. А всі ці АТО, зарплати, пенсії, освіта, лікування і таке інше, то все неактуальне. Головне – тверезе життя.
   З безалкогольними святами Вас, шановні. Кефіру, сидрів, квасу, шипучок і навіть лимонаду «Буратіно» - нізьзя. Ми ж не алкоголіки.
© TVOREC [08.01.2015] | Переглядів: 3758

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.6/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook