пароль
пам’ятати
[uk] ru

Недолго музика играла


Недолго музика играла
Да, як життєва ситуація стрімко змінюється. Тільки порадувалася початком нового року в попередньому ІМХО, к тут на тобі... Навіть важко щось сказати. Почнемо з простішого.
   Цензор пише, що українські військові, ідучи на ротацію, приїхали на сепарський пост і були захоплені в полон.
http://censor.net.ua/news/319067/
Так от. Поясніть хтось простій бабі, як то можливо?  Мене навіть не цікавить які були карти, чи GPS. Я не інтересуюсь наявністю, чи відсутністю прапора над блокпостом. Але... Є дорога. З однієі сторони наша територія. З другої сторони - сепари. Де подівся наш блокпост?  Чи там сепаратисти за наших і ваших працюють? А якщо він був - то як, блядь, могли проїхати воїни без попередження, що він останній?
   Друге. А на чому вони їхали?  На танках, на БМП, на БТР, на броньованому КРАЗі? На чому їздять військові в зоні бойових дій?
   От вам заява української влади
http://censor.net.ua/news/319104/
З чого слідує, що семеро військових танком Т-72, як мінімум, в'їхали на ворожий блокпост. А їм так по броні тук-тук. Укрьоп, сдавайсі. Вони люки і відчинили!
   А вот і ні. Наші військові в зоні АТО пересуваються на самих надійних з технічної точки зору, покритих супернадійною бронею, захищених скорострільними пушками з кумулятивними зарядами автобусах Богдан.

Ви думаєте, що то в мене такі жарти? Ну то згадайте на чому втікав з-під Іловайська батальйон "Прикарпаття"(так, здається, він називався). Ну і теперішня історія. В зоні АТО зіштовхнулися військовий КРАЗ і, знову блядь, військовий Богдан. Біля 10 загиблих і біля 20 поранених.
http://censor.net.ua/news/319105/
   Я не хочу виставляти відео переміщень військових США, чи Німеччини. Ну, пошукайте в інтернеті про зачуханих поляків, чи румунів. Я розумію, що нам не до жиру, що бідні. То може з тих вояків ще гроші за проїзд брати?!! І то краіна, що входила в першу п'ятірку по продажу зброї.
   Милі мої (с). Нас найобманюють!
   Хлопці гинуть. Бабці віддають останні гривні на підтримку АТО. А наші олігархи кльопають грошики.
© Сторонній [06.01.2015] | Переглядів: 4340

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.4/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати