пароль
пам’ятати
[uk] ru

Що для вас Інтернет


Що для вас Інтернет
Що ми "совок" та "совок" про себе? У совку багато чого не було. Та й багато кого в притомному віці там уже не було.  
Треба замінити цей термін на просто "бідна країна". А її жителів називати не жлобами (як у 90ті), бидлом (як у 2000ні) чи ватою (як зараз), називати пролетаріатом. Прокляті землею, як там у Фанона, гнані по світу, без віри в своє минуле, без надії на своє майбутнє. "Байдуже хто й що, аби мир." Це редукція особистості до гвинтика системи. Особисто я собі не уявляю життя під бандитами чи навіть інтелектуалами, які поділяють неприйнятні для мене цінності. Хто може взагалі ось так просто прийняти свою пасивну позицію? Хто ця людина, що говорить через ці сірі маси бідних людей? Миру й багатства всі хочуть, але не прагнуть від цього бути героями абсурдного світу Кафки. Бо вони хоч і герої, але в кінці їх з'їдає система без оголошення вироку.
 
Усі бідні країни однаково пригнічують адекватну особистість і дають перевагу аферистам. Індія, Росія, Україна. Навіть за політиків голосують, не тому що ті гарно говорять або обіцяють гречку. А просто тому, що десь чули. Піар - єдиний капітал політиків. Навіть не престиж, просто на слуху мають бути.
Масово репостять Алєксандра Пістолєтова, говнарів з Красної площаді, фірманів Донбасу, якісь жалюгідні політичні меми. Найпопулярніші групи типу "Загнівающая Європа", МДК, Орленок подають чистий треш, скандал. Не на освічену публіку. Факт спрощений до одного речення заголовку у фб і мему у вконтактє.
Поділ основної публіки наших просторів інтернету йде за напрямком капіталреалізму (Nicki Minaj) й трешу (Вася з Іваново). Тобто левова частка Інтернет-комунікації в бідному суспільстві - це обмін фантиками й сміттям.
Подумайте, що ви взагалі берете з цієї інформації? Яка вижимка залишається?
© terecht1 [15.12.2014] | Переглядів: 1083

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/12

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook