пароль
пам’ятати
[uk] ru

Граблі


Граблі
Мені здається, що наш герб треба змінити. Хіба може нашу націю символізувати пікіруючий сокіл? Нехай не ображаються на мене наші хоробрі воїни, які, попри все, доки ще зберігають нашу незалежність. Для них завжди є, і буде головним символом, цей символ пікіруючого сокіла і ніяку наругу над ним і нашим славетним прапором вони не допустять. А ось для іншої частини нашого населення гербом треба призначити граблі ... Так. Так. Саме граблі. Скільки може середньостатистичний українець потрапляти на одні й ті ж граблі, притому, якщо навіть вони заховані, він їх знайде, зручненько покладе і з задоволенням розіб'є собі лоба.
 
Це почалося не сьогодні і не вчора. Дуже далеко не буду дивитися, але в 1918 році, українці знайшли і наступили на свої улюблені граблі, дозволивши нечисленному загону Муравйова захопити Україну. Потім, сподіваючись на своє звичайне авось, або на граблі, дозволили зробити голодомор. І як не дивно, зовсім не пручаючись. Або може це Радянська система так діяла на мізки ... невідомо. Але тільки в тій частині, де Радянська система була всього кілька років, українці чинили опір їй до 1956 року. Честь і хвала їм. Слава Героям.
 
Потім був вибір між комуністом і дисидентом, затятим ворогом комунізму. Але наш розумний народ знову із задоволенням наступив на граблі і вибрав комуніста. Життя все поліпшувалася і поліпшувалася і на піку поліпшення, знову наступили на ті ж граблі і вибрали відвертого бандита і злодія. І чим виправдовували свій вибір? Він же такий ставний і статечний чолов'яга, а який господарник! ... Потім почухалі потилицю та й прогнали його. Ну тепер здавалося б все!!!! Ніяких грабель! Та ми гори перевернемо !!! Ми виберемо такого, що о-го-го. Вибрали. Однотурового. Аж 54% з хвостиком. Демократ та й усе!! Красень хоч куди !!! А як гарно каже з трибуни !! А як обіцяє !! Та як переконливо!
 
Так переконливо, з таким вогнем в очах обіцяв відремонтувати всю площу і стадіон (і це він віщав зі сцени Майдану!). Трохи пізніше, але ж з таким же полум'м в очах і рвучі сорочку від «Бріоні» на своїх волохатих грудях, що дасть кожному солдатові в АТО по 1000 гр в день !!!! Що продасть свій бізнес і залишить собі лише 2%. а решту віддасть державі, на армію. !!! Що зупинить війну за дві години, потім правда поправився і сказав за два тижні !!!! Ну як такого не вибрати, тім більш якщо у нього в суперниках була та, яка всього лише казала те, що головна біда України - це олігархи і корупція і нічого не обіцяла, ніяких мармеладних річок і шоколадних берегів. Але хіба любителям граблів є діло до якихось там олігархів і корупції? У них найголовніше, їх улюблені граблі, на які вони із задоволенням ще раз наступили....
 
Минуло півроку. Природно, про ніякої продаж свого бізнесу, а тим більше, про передачі своїх грошей державі і мови немає. Навпаки. Статки свої, наш однотуровий, за півроку збільшив на 50%. Тепер подумайте, якщо у грабленосцев є чим думати, наскільки збільшить свої статки однотуровий за весь термін своєї каденції?
 
Можна казати, що його обіцянка в тому, що солдати будуть отримувати по 1000 гривень, майже виконана. Вони як отримували свої 1000 гривень, так і отримують, але не в день, а за місяць. Ну а про таку дрібницю, як заміна покриття на Майдані, я взагалі мовчу. Не царська це справа. Ні. Будемо слушні до нашого однотурового. Промови у нього по колишньому яскраві і запальні. Але діло далі промов не йде, все пусте і брехливе. Суди та прокуратура по колишньому, як і в часи Хама, якщо попадеться їм патріот, миттєво засуджують на повну катушку, для цього, вони готові працювати навіть глухої ночі. А ось регіонала-сепарастіста, тим більше такого, який стріляв в наших солдат, відпускають з вибаченнями. Мовляв вибачте будь ласка, шкода тільки що мало їх поклав .. Цих Бандер треба було побільше вбити, тоді напевно і депутатом би вас зробили.
 
А який красень у нас командує прокуратурою. Взагалі Аполлон Безведерскій. І ви маєте якісь претензіями до нього? У нього немає часу, він робить гроші. Які там загиблі на Майдані! Яка там корупція! Які сепаратисти, якщо позавчора йому принесли менше мільйона зелененьких папірців! Шкандаль !. Терміново знайти того. которій недонес йому відсутню суму і за всією суворістю закону покарати!
 
А ви кажете граблі! Я припускаю, що на наступних виборах, якщо вони будуть і якщо однотуровий до цього часу не здасть нас сусідові, ми знайдемо знову наші улюблені і з задоволенням будемо бити ними свій лобешнік. І так до тієї миті, або поки граблі не зламаються, або поки до нас щось не дійде. Слава Україні!
© Tutanhamon [10.12.2014] | Переглядів: 3115

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.7/57

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook