пароль
пам’ятати
[uk] ru

МРІЯ


МРІЯ
- Яка в тебе мрія?
- Повернути би тих, кого забрали небеса...
 
Небесну сотню, загиблих в АТО. Молодих та юних, і тих загиблих хто вже був у віці... Цвіт нації!
Як би то…
Мрії…
 
Проте, що можна, і потрібно було би зробити зараз, щоби ми не втрачали так багато наших воїнів в АТО, справжніх патріотів? А багато чого! Ось, до прикладу:
 
1. Дуже багато «старих кадрів» в апаратах міністерств і в штабах секторів, на які розбита зона АТО. Дивним чином на ці посади потрапляють люди, які ще вчора просто були громадянами еРеФії, або / і «успішно» розвалювали Збройні Сили, були підвищенні в званні і замість того, щоб сидіти під вартою вони продовжують свою «гроблячу» діяльність явно не на користь України. Події під Іловайськом яскравий тому прилад. І подібних прикладів багато. Дуже багато.
 
2. Поставки матеріально-технічного забезпечення, ресурсів постійно зриваються. Чому? Тому що тендери по закупівлі всього необхідного для ЗСУ проводилися про-зо-ро, а не за участю одного й того самого учасника за останні 5 - 7 років, що ми можемо спостерігати в он-лайн режимі (Єдиний Реєстр державних закупівель). А ще є такий чудовий Реєстр організацій, підприємств та установ де ми можемо побачити засновників і співзасновників тих фірм, що виграють ті тендера, то… ми будемо шоковані. Віктора Януковича вже нема, але справа його живе і досі в Україні! Причому він з того має прямий зиск. Вибачте, щось не віриться, що колишній керівник адміністрації Януковича, який разом з ним втік до Рос.Федерації, що його рідний брат, який очолює фірму, котра виграє тендери не ділиться з братом і ці кошти (наші кошти!!!) не йдуть на фінансування терористів. Г-м-м-м-м, а де ж наші спецслужби? Адже йдеться про життя сотень, тисяч наших воїнів.
 
3. А що ж наші спецслужби, себто СБУ? Вже давно ні для кого не секрет, що в зоні АТО есбеушники відпускають більшість випадково виловлених вояками та добровольцями московських шпигунів та пособників терористів.
Ось один дуже показовий приклад з заарештованим поважним ефесбешником Дмитром Соїним. Колись він був заст.голови МГБ ПМР Антюфєєва (Шевцова), який нині інтегрований Москвою в керівництво ДНР. СБУ  його відпустило (???) зімітувавши втечу з-під варти. Отаке.
З непідробним натхненням СБУ займається лише колекціонуванням компромату на добровольчі батальйони та нацьковуванням їх один на одного…
Мабуть, необхідною є тотальна чистка спецслужб. Мабуть…
 
4. Ну, і гроші. А як без них?
Президент і кабмін кидають всі сили і кошти на рефінансування банків багатіїв. Чи потрібні ті банки державі під час війни? Бо як не буде сильної армії то банки обікрадуть як в Криму, а в Донецьку, Луганську тим паче все прахом пішло.
Президент і кабмін всі турботи про армію переклали на плечі добровольців і волонтерів. Мовляв, нехай працюють, а ми тут будемо займатись трохи іншими справами, справами «державної ваги», так би мовити…
Виникає цілком резонне запитання: «А на хрена тоді вони нам? Принаймні такі...»
 
Ось такі мрії. Переплетені з реаліями...
© MVF [08.12.2014] | Переглядів: 3415

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook